Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - VI.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - VI.kerület - Budapest

69 900 000 Ft

VI.kerület

HSZ: 3454131 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 59 m2 Szobák 2
Az Andrássy út és a Kodály körönd közelében eladásra kínálok egy teljeskörűen felújított, 59 m²-es, második emeleti, délnyugati fekvésű, kétszobás ingatlant. 

 

A kiváló belvárosi lokáció és a Városliget közelsége számos kikapcsolódási lehetőséget tartogat; akár sportról, gasztronómiai kalandozásról, kulturális tevékenységről vagy szórakozásról legyen szó. Néhány háznyira található a Városligeti fasor és a Lövölde tér, amely környéken iskola, óvoda, szupermarket, kávézó, vendéglátóegységek kellemes sora várja látogatóit. 

 

A társasház anyagi helyzete kiváló, a lakókörnyezet rendezett. A házban nem került kiépítésre felvonó, így kérem, olyan érdeklődők keressenek, akik számára megfelel, hogy lakásukat nem tudják lifttel megközelíteni.


Annak ellenére, hogy a környék közbiztonsága kiváló, mind az utcára, mind pedig a folyosóra vezető ajtó kulccsal zárható, a lakás profi riasztórendszerrel ellátott. Az ingatlan víz- és elektromoshálózatát tekintve teljeskörűen felújított, a gáz elzárásra került, de nem kötötték ki, a meleget villanycirkó adja, az ingatlan új tulajdonosa eldöntheti, visszakötteti-e a gázt vagy végleg megszünteti.

 

A Felső erdősorra néző nagyszoba tágas, amely érzetet fokozza belmagassága (385 cm) és nagyméretű ablakai. A nyílászárókat korszerű műanyag ablakokra cserélték, amelyek utat engednek az utcai szobákba áradó világosságnak. A lakás parkettája frissen csiszolt, a mai kor igényei szerint matt lakkal fedett, falai most lettek kifestve.

 

A lakást felújítás után senki nem használta. A kisebbik szoba az udvarra néz, fölé állógalériát emeltek, így akár két hálórész is kialakítható az ingatlanban. A galéria alatti rész 2 méter belmagasságú, fent 1,7 m. A konyha fölött függönnyel leválasztott tárolórészt helyeztek el, amely alkalmas a téli-nyári holmik váltására, kofferek, sílécek, egyéb eszközök raktározására, akárcsak az előszobában elhelyezkedő gardróbszekrény. 

 

Az általam kínált ingatlan kiváló lehetőség akár otthonnak, akár ha befektetésre szánják. 

 

Várom érdeklődő hívását akár hétvégén is!

Ingatlan adatai

Irányár:69 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:VI.kerület
Irányítószám:1068
Emelet:2. emelet
Alapterület:59 m2
Szobák száma:2
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Felszereltség:üres
Parkolás:utcán, fizetős
Kilátás:utcai
Szintek száma:3
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1912
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Ésik Ivonn
itthome.hu


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

296 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

VI.kerület

74 m2 3
65 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

VI.kerület

50 m2 2
109 480 000 Ft

Eladó tégla lakás

VI.kerület

85 m2 3
További hasonló hirdetések