Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

MIK Rendszerhasználat

INGATLANKEZELŐ MEGOLDÁSOKMIK RENDSZERHASZNÁLAT

A mai kor követelményeinek megfelelően ma már minden ingatlanpiaci résztvevőnek rendelkeznie kell olyan informatikai háttérrel, amely a munkáját megkönnyíti, felgyorsítja, szolgáltatásait versenyben tartja.

A Magyar Ingatlan Központ csapata egy folyamatosan fejlődő informatikai háttérrendszert és adatbázist biztosít az ingatlanpiac szereplőinek.

MIK INGATLANÁLLOMÁNY KEZELŐ MEGOLDÁSOK

Ingatlanközvetítők, egyéni vállalkozók, kis cégek képviselői, akik kis állománnyal rendelkeznek. Még nem tőkeerősek, forgalmuk kicsi. Számukra a legkedvezőbb feltételekkel tudunk egy olyan informatikai hátteret biztosítani, amivel nyugodtan felválthatják az offline nyilvántartásukat, bátran léphetnek az online ingatlanpiacra!

Ingatlanközvetítő vállalkozók, irodák, egyre növekvő hirdetési állománnyal. A saját hirdetési lehetőségeiken kívül keresik az újabb megjelenéseket, és ehhez vennének igénybe hirdetéskezelő rendszereket. Számukra ajánljuk ingatlanállomány kezelői szolgáltatásunkat, az import-export lehetőségeket, a hirdetési lehetőségeik megsokszorozását!

Profi ingatlanközvetítőknek, cégeknek, irodáknak, munkatársi csoportoknak, akik a saját állományuk közvetítésén kívül nagyobb forgalmat kívánnak lebonyolítani, ügyfélkörüket szélesebb kínálattal kívánják ellátni, valamint a saját weboldalukon és hirdetési csatornáikon kívül további online hirdetési lehetőségeket keresnek, és mindezeket egyetlen rendszerben kívánják menedzselni.

Részükre olyan megoldást nyújtunk, amely egyszerre teljesíti az ingatlanállományuk belső kezelését és külső megjelenéseik szervezését, ügyfeleik és munkatársaik nyilvántartását, kezelését, valamint már meglévő partneri együttműködéseik egy rendszerben történő összevetését.

Partnereink a MIK Rendszer értékeinek egyedi alkalmazásához még a további lehetőségek közül is válogathatnak, a szolgáltatási portfoliót tetszés szerint személyre szabhatják.

  • Komplett CRM rendszer az ingatlanállományok kezelésére, ügyfelek, munkatársak, munkacsoportok, irodák nyilvántartására;
  • Automatizálások, időzítések a pontos információkövetésekhez;
  • Ingatlanállomány export-import;
  • Hirdetési portálokon való megjelenések menedzselése;
  • Hirdetések idegen nyelvi változatainak megjelentetése;
  • Rálátás a hazai ingatlanpiac egy jelentős szeletére. 400+ iroda, 200e-es ingatlanállomány;
  • Komoly partneri lehetőségek megléte, ingatlanpiaci üzleti kör;
  • Közös értékesítések, együttműködések, távoli ingatlanmutatások lehetősége;
  • Vevői ügyfélfiók használata;
  • Egyéb extra szolgáltatások a jelentős ingatlanállomány adta lehetőségek kiaknázásából, aminek csak a fantáziája szab határt!

 

Szívesen megismerkedne a MIK Rendszer használatának számtalan előnyével és akár az üzleti lehetőségeinek az azonnali kiszélesítésével?
Állunk rendelkezésére!

Rendszerünk használata akkor a leghatékonyabb, ha pontosan az Ön igényeire szabhatjuk. Ennek érdekében egy személyes találkozót, egy üzleti megbeszélést javaslok. Kérem, az alábbi üzenet küldésével egyeztessünk egy időpontot.

Bosnyák Zoltán
MIK Projektvezető