Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - VI.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - VI.kerület - Budapest

296 000 000 Ft

VI.kerület

HSZ: 3470026 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 74 m2 Szobák 3
A híres Andrássy úton kínálunk egy 2 hálószobás, 1 fürdőszobás luxuslakást. A lakás teljes körű felújításon esett át, hogy a modern és a klasszikus stílust egyesítsék ebben a csendes helyen. A 74 nm-es elrendezés rengeteg tágas teret kínál az egész lakásban, és még egy kis mosókonyha is található benne. Az előszoba és a fürdőszobák spanyol és olasz csempével, egyedi gyártású szekrényekkel vannak felszerelve. Az egyedi gyártású konyhabútorok minőségi anyagokból készülnek. Rengeteg modern kényelemmel rendelkezik, és minden BOSCH készülékkel felszerelt. A fő hálószobában teljesen saját fürdőszoba és egy nagy gardrób található a teljes kényelem és a magánélet érdekében. A második hálószobában gardrób is található. Igazi keményfa parketta és a lakótérben stukkók őrzik a történelmi Andrássy lakás klasszikus hangulatát. A kiírási ár minden bútort és gépet tartalmaz.

 

We are offering a luxury 2 bedroom, 1 bathroom bright apartment on the famous Andrassy Avenue. The apartment underwent a full renovation to bring modern and classical styles together in this quiet space. The 74 sqm layout offers plenty of spacious areas throughout the apartment, and even has a small laundry room. The entrance hall and bathrooms are equipped with Spanish and Italian tiles, along with custom made cabinets. The custom made kitchen furniture is fitted with high quality materials. It has plenty of modern amenities and has been equipped with all BOSCH appliances. The master bedroom offers a full ensuite bathroom and a large walk-in wardrobe for total comfort and privacy. The second bedroom also includes closet space .Real hardwood parquet flooring and stuccos throughout the living space conserves the classical feeling of a historical Andrassy apartment. All furniture and appliances are included in the listing price.

Ingatlan adatai

Irányár:296 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:VI.kerület
Irányítószám:1061
Emelet:3. emelet
Alapterület:74 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz cirkó
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:utcán, fizetős
Kilátás:panoráma
Felújítás éve:2024
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Felújítás éve:2024
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Sherif Hosny
The Global Realty Group


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

65 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

VI.kerület

50 m2 2
109 480 000 Ft

Eladó tégla lakás

VI.kerület

85 m2 3
49 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

VI.kerület

49 m2 2+1
További hasonló hirdetések