Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Dolgozzunk együtt!

Adjuk el Együtt! Ingatlan értékesítés újszerűen!

A magyar piacon már elérhető egy új ingatlanközvetítői megállapodás! Az eladó megbízza a MIK Magyar Ingatlan Központot, hogy adja el az ingatlanát. Az eladás érdekében felmerülő költségeket a MIK állja, ami az eladó számára biztonságot ad.

tovább

Jól fizető állást keresel Dél-Dunántúlon?

Céljaink magvalósítása érdekében a frissen nyílt dombóvári ingatlanirodánkba, dinamikusan fejlődő csapatunkba a munkájára igényes, érettségivel, valamint szakirányú végzettséggel rendelkező értékesítő, ingatlanközvetítő kollégákat várunk!

tovább

Jól fizető állást keresel Budapesten?

A munkájára igényes, érettségivel, valamint szakirányú végzettséggel rendelkező értékesítő, ingatlanközvetítő kollégákat keresünk Budapest I. kerületi irodánkba, csapatunkba!

tovább

Munkatársat keresünk a MIK salgótarjáni irodájába!

A MIK Magyar Ingatlan Központ munkájára igényes, jogosítvánnyal, érettségivel, valamint szakirányú végzettséggel rendelkező értékesítő, üzletkötő, ingatlanközvetítő kollégákat keres salgótarjáni irodájába, kötetlen munkaidő beosztásban!

tovább

Ingatlanközvetítői tevékenység

Várunk csapatunkba ingatlanértékesítési tanácsadókat, valamint az ország egész területéről várjuk értékesítői csoportok, tanácsadók, közvetítők jelentkezését!

tovább