Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

MIK fiók

MIK saját fiók használata

MIK fiók magánszemélyeknek

A MIK saját fiók használatával helyezheti el ingatlanhirdetését oldalainkon, vagy egyszerűen csak az ingatlanhirdetések közötti kereséseit teheti gyorsabbá, visszakereshetővé, rugalmasan kezelhetőbbé! Részletes hirdetésfigyelőket, értesítéseket állíthat be, mappákat szervezhet. Ingatlanközvetítői segédként, tippadóként fizetés kiegészítésre, mellékkeresetre tehet szert!

Magánszemélyek 1 db ingatlant kedvezményes csomagdíjért hirdethetnek meg oldalainkon. A hirdetés elhelyezése a Greale.com hirdetési oldalon keresztül lehetséges.

Greale hirdetési lehetőségek

A korábban elhelyezett hirdetések 60 napig maradnak aktívak. Lejárat előtt automatikus értesítést küldünk.

Legyen ingatlanközvetítő segédünk! partneri együttműködésünk sikeres működtetéséhez is kérjük, hozzon létre és használjon saját MIK fiókot, ahol dokumentálhatja, és nyomon követheti ajánlásait, jutalékait!

MIK saját fiók létrehozása

Az alapadatok megadását követően email-ben küldjük meg a belépési jelszót. A levél egy aktiváló linket is tartalmaz, melyre kattintva szükséges megerősítenie fiókjának létrehozási szándékát. Az aktiválást és a bejelentkezést követően már meg is kezdheti saját MIK fiókjának használatát, hirdetése rögzítését, ajánlásainak dokumentálását.

Belépés

MIK fiók létrehozása

Elfogadom az ÁSZF-ben foglaltakat

Elfelejtette jelszavát?

Ha elfelejtette jelszavát, adja meg regisztrációs e-mail címét és küldünk egy új jelszót e-mail címére:


MIK fiók irodák, cégek, közületek részére

A MIK saját fiók használatával kezelheti cégének, hivatalának meghirdetésre kerülő ingatlanjait, irodai, céges ingatlanhirdetési állományát, hirdetésfigyelőket, értesítéseket állíthat be, mappákat szervezhet. Külső, partneroldalról érkező ingatlanirodai hirdetési csomag fogadásához is kérjük, hozzon létre saját MIK irodai fiókot.

Ingatlanirodáknak, cégeknek, közületeknek a hirdetések elhelyezése a Médiaajánlatban megadott hirdetési díjakon történhet. Hirdetési csomagok vásárlása a létrehozott MIK fiókban lehetséges.

MIK irodai fiók létrehozása

Az alapadatok megadását követően email-ben küldjük meg a belépési jelszót. A levél egy aktiváló linket is tartalmaz, melyre kattintva szükséges megerősítenie fiókjának létrehozási szándékát. Az aktiválást és a bejelentkezést követően már meg is kezdheti saját MIK irodai fiókjának használatát.

MIK irodai fiók létrehozása nem jelenti automatikusan a partneri együttműködés létrejöttét.
MIK Csoport fenntartja a jogot a partneri együttműködések és a díjmentes saját fiókok létrehozásának a felülvizsgálatára, és indokolt esetben az együttműködések lehetőségének a visszautasítására!

Belépés

MIK fiók létrehozása

Elfogadom az ÁSZF-ben foglaltakat

Elfelejtette jelszavát?

Ha elfelejtette jelszavát, adja meg regisztrációs e-mail címét és küldünk egy új jelszót e-mail címére: