Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok ingatlan hirdetést feladni?

A hirdetésfeladáshoz saját MIK fiókra van szüksége, amelyet a fejlécben található MIK fiók linkre kattintva tud létrehozni. A hirdetésfeladás magánszemélyeknek díjmentes. A MIK fiókba történő belépést követően az „Ingatlanok” menüpont alatt az „Új hirdetés felvitele” linkre kattintva kezdheti meg hirdetése rögzítését. A hirdetés mentését követően azonnal megjelenik a weboldalon.

Meddig látható a hirdetésem?

A hirdetés 60 napig marad aktív. Lejárat előtt automatikus értesítést küldünk. A hirdetés ezt követően természetesen meghosszabbítható, ha ez még szükséges.

Hogyan módosíthatom, javíthatom hirdetésemet?

Hirdetését a MIK fiókba történő belépést követően módosíthatja. A MIK fiók weboldal tetején lévő sávban található MIK fiók linkre kattintva, bejelentkezést követően érhető el. Ha elfelejtette jelszavát, akkor használja a MIK fiók oldalon található „Elfelejtette jelszavát?” funkciót.

Képeket milyen méretben és formátumban tölthetek fel?

A képek JPG formátumúak legyenek, és fájlok mérete legfeljebb 10 MB legyen.

Képek nélkül is hirdethetem az ingatlanomat?

Igen, a hirdetés hozzáadott képek nélkül is megjelenik a MIK weboldalon. Azonban mindenképpen javasoljuk képek feltöltését is a hirdetéshez, mert a képek nélküli hirdetéseket általában sokkal kevesebben nézik meg, így kevésbé lesz eredményes az ingatlan hirdetése.

Hogyan tudom módosítani a korábban feltöltött képeket?

A képeket a MIK fiókba történő belépést követően módosíthatja. Az „Ingatlanok” menüpont alatt a „Hirdetéseim kezelése” oldalon található a hirdetése. A jobb oldalán a „Képkezelő” linkre kattintva módosíthatja a képeket vagy tölthet fel további képeket.

Hogyan törölhetem hirdetésemet?

Hirdetését a MIK fiók felületén keresztül törölheti. A MIK fiók weboldal tetején lévő sávban található MIK fiók linkre kattintva, bejelentkezést követően érhető el. Ha elfelejtette jelszavát, akkor használja a MIK fiók oldalon található „Elfelejtette jelszavát?” funkciót.

Hogyan aktiválhatom törölt hirdetésemet?

Erre nincs lehetőség. A törlés végleges és visszavonhatatlan.

Elakadtam a hirdetésem feladása közben, kitől kérjek segítséget?

Kérjük, a problémát írja le minél részletesebben és küldje el emailben az info@mik.hu email címre. Ügyfélszolgálatunk minden kérdésre válaszol!

Egynél több hirdetést szeretnék feladni, mit kell tennem?

Ezzel kapcsolatban a MIK fiókba történő belépést követően tájékozódhat az „Ingatlanok” menüpont alatt a „Hirdetési csomag vásárlása” linkre kattintva. Természetesen a MIK Ügyfélszolgálat is szívesen válaszol ezzel kapcsolatos kérdéseire az alábbi címen: info@mik.hu

Mit tegyek, ha elfelejtettem MIK fiók jelszavamat?

A MIK fiók bejelentkezési oldalon vagy az alábbi linkre kattintva és lentebb görgetve igényelhet új jelszót, melyet emailben küldünk meg Önnek:
http://mik.hu/mikfiok

Hogyan változtathatom meg a MIK fiókhoz használt email címemet?

A MIK fiók létrehozásakor használt email cím megváltoztatásához kérjük, vegye fel a kapcsolatot a MIK Ügyfélszolgálattal emailben: info@mik.hu

Hogyan törölhetem MIK fiókomat?

A MIK fiók törléséhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot a MIK Ügyfélszolgálattal emailben: info@mik.hu

Hogyan tudok ingatlant keresni?

Az ingatlan keresőben nagyon pontosan rá tud szűrni az Ön által keresett ingatlanokra a megfelelő mezők a kívánt ingatlan paraméterekkel való értelemszerű kitöltésével: http://mik.hu/reszletes-kereses

Mi a „Kedvencek” menüpont és hogyan tudom használni?

Az Önnek tetsző ingatlanokat ezzel a funkcióval elmentheti egy olyan listába, amelyet a weboldalon keresztül érhet el, de a lista az Ön számítógépén, készülékén tárolódik. Később az így megjelölt ingatlanokat egyszerűen megtekintheti a weboldal fejlécében található szív ikonra kattintva.
A kívánt ingatlant egyszerűen a Kedvencek listába helyezheti, csak kattintson az adatlapon a leírás alatt található szív ikonra.

Honnan értesülök róla, ha általam keresett új ingatlan kerül a MIK kínálatába?

Annak érdekében, hogy egyetlen ingatlan ajánlatról se maradjon le, iratkozzon fel Hirdetésfigyelő szolgáltatásunkra itt:
http://mik.hu/hirdetesfigyelo
Ez teljesen díjmentes és a MIK rendszer innentől kezdve mindig emailben értesíti Önt, ha a megadott paraméterekkel új ingatlan hirdetés jelent meg. Így Ön biztosan nem marad le egyetlen lehetőségről sem.

Az adásvétellel kapcsolatos ingatlan-jogi kérdésem van! Mit tegyek?

A MIK teljes körű jogi háttérrel és támogatással rendelkezik. Minden ingatlan jogi kérdésével forduljon bátran a MIK jogászaihoz, akik szívesen állnak rendelkezésre az Ön problémáinak megoldásában. Munkatársainkkal itt veheti fel a kapcsolatot:
http://mik.hu/jogi-hatter

El szeretném adni az ingatlanomat, ki tud segíteni nekem?

Munkatársaink minden ingatlan eladása és minden ingatlan megszerzése esetén is személyes munkájukat, szívüket és lelküket dobják be, hogy megbízóink maximálisan elégedettek legyenek velünk. Ingatlan közvetítő szolgáltatásunkról az alábbi oldalon tudhat meg többet:
http://mik.hu/ingatlankozvetites

További kérdés, technikai segítség

Amennyiben a fentiekben nem talált választ kérdésére, vagy más jellegű technikai kérdése, észrevétele van, kérjük vegye fel a kapcsolatot a MIK Ügyfélszolgálattal, ahol minden kérdésére válaszolunk: info@mik.hu