adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, VI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3454131
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3454131
Ingatlan adatai
Irányár: 69 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 184 746 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 59 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 2
Építés éve: 1912
Szintek száma: 3
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Az Andrássy út és a Kodály körönd közelében eladásra kínálok egy teljeskörűen felújított, 59 m²-es, második emeleti, délnyugati fekvésű, kétszobás ingatlant. 

 

A kiváló belvárosi lokáció és a Városliget közelsége számos kikapcsolódási lehetőséget tartogat; akár sportról, gasztronómiai kalandozásról, kulturális tevékenységről vagy szórakozásról legyen szó. Néhány háznyira található a Városligeti fasor és a Lövölde tér, amely környéken iskola, óvoda, szupermarket, kávézó, vendéglátóegységek kellemes sora várja látogatóit. 

 

A társasház anyagi helyzete kiváló, a lakókörnyezet rendezett. A házban nem került kiépítésre felvonó, így kérem, olyan érdeklődők keressenek, akik számára megfelel, hogy lakásukat nem tudják lifttel megközelíteni.


Annak ellenére, hogy a környék közbiztonsága kiváló, mind az utcára, mind pedig a folyosóra vezető ajtó kulccsal zárható, a lakás profi riasztórendszerrel ellátott. Az ingatlan víz- és elektromoshálózatát tekintve teljeskörűen felújított, a gáz elzárásra került, de nem kötötték ki, a meleget villanycirkó adja, az ingatlan új tulajdonosa eldöntheti, visszakötteti-e a gázt vagy végleg megszünteti.

 

A Felső erdősorra néző nagyszoba tágas, amely érzetet fokozza belmagassága (385 cm) és nagyméretű ablakai. A nyílászárókat korszerű műanyag ablakokra cserélték, amelyek utat engednek az utcai szobákba áradó világosságnak. A lakás parkettája frissen csiszolt, a mai kor igényei szerint matt lakkal fedett, falai most lettek kifestve.

 

A lakást felújítás után senki nem használta. A kisebbik szoba az udvarra néz, fölé állógalériát emeltek, így akár két hálórész is kialakítható az ingatlanban. A galéria alatti rész 2 méter belmagasságú, fent 1,7 m. A konyha fölött függönnyel leválasztott tárolórészt helyeztek el, amely alkalmas a téli-nyári holmik váltására, kofferek, sílécek, egyéb eszközök raktározására, akárcsak az előszobában elhelyezkedő gardróbszekrény. 

 

Az általam kínált ingatlan kiváló lehetőség akár otthonnak, akár ha befektetésre szánják. 

 

Várom érdeklődő hívását akár hétvégén is!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: itthome.hu
Kapcsolattartó: Ésik Ivonn
Hirdető telefonszáma: +36 20 384-2384
Honlap:
 
Képek