Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Házrész eladó - XX.kerület - Budapest

Házrész eladó - XX.kerület - Budapest

49 900 000 Ft

Régi ár: 51 900 000 Ft

XX.kerület, Pacsirtatelep

HSZ: 3439925 Pacsirtatelep Budapest
Kategória eladó Típus házrész Alapterület 95 m2 Szobák 2+2
Eladó Pesterzsébet családi házas övezetében, egy csendes mellékutcában található, osztatlan közös tulajdonú, megosztási szerződéssel rendelkező, 2 generációs házrész. Az ingatlan ideális választás lehet több generáció számára, vagy azoknak, akik szeretnék különválasztani a lakóterüket a család többi tagjától, hiszen a házrész két külön bejárattal rendelkezik, így lehetőség van a teljes elkülönülésre és az önálló életvitelre, azonban egy lépcső kialakításával belső kétszintessé tehető.

A házrész jelenleg közepes állapotú, de karbantartott, így az alapvető szerkezeti elemek és rendszerek jó állapotban vannak. Azonban esztétikai felújítást igényel, amely lehetőséget ad a jövendőbeli tulajdonosnak arra, hogy saját igényei és ízlése szerint alakítsa ki a belső tereket. A felújítás során lehetőség nyílik a modernizálásra, a terek újragondolására, és az ingatlan értékének növelésére.

A telek területén összesen összesen 2 lakás található, így egy kisebb közösség részeként élhetünk, ugyanakkor megőrizhetjük a privát szféránkat is. Az udvarban autóval be lehet állni, ami jelentős előnyt jelent a városi parkolási nehézségekkel szemben. Az ingatlanon jelenleg körülbelül 8 millió forintos teher van, amelynek részleteiről a komoly érdeklődők részletes tájékoztatást kaphatnak.

A ház elhelyezkedése Pesterzsébet egyik nyugodt, családias részén található, ahol minden fontosabb közintézmény és szolgáltatás könnyen elérhető. Iskolák, óvodák, boltok, gyógyszertárak és tömegközlekedési lehetőségek mind a közelben találhatók, így ideális választás lehet családosok számára is, közlekedés szempontjából is kiváló, többek között gyalog távolságra található a 2b, 51-es, 52-es villamos, valamint a 35-ös 224-es, és a 224E jelzésű buszok.

Vevőink számára a közvetítés díjmentes.

Ingatlan adatai

Irányár:49 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:házrész
Megye:Budapest
Helység:XX.kerület, Pacsirtatelep
Városrész:Pacsirtatelep
Irányítószám:1201
Cím:Pacsirtatelep
Alapterület:95 m2
Szobák száma:2
Félszobák száma:2
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:beállóhely
Szintek száma:2
Építés éve:2000
Telek terület:170 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Venti Verdi Kft.
MPD Hungary Kft.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

37 900 000 Ft

Eladó házrész

XX.kerület

75 m2 2+2
47 500 000 Ft

Eladó házrész

XX.kerület

62 m2 2
59 900 000 Ft

Eladó házrész

XX.kerület

105 m2 3+1
További hasonló hirdetések