adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XX.kerület, Pacsirtatelep 
Pacsirtatelep 

Hivatkozási szám: 3439925
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3439925
Ingatlan adatai
Irányár: 49 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 525 263 Ft
Típus: házrész
Kategória: eladó
Alapterület: 95 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota:
Szobák száma: 2+2
Építés éve: 2000
Szintek száma: 2
Telekterület: 170 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladó Pesterzsébet családi házas övezetében, egy csendes mellékutcában található, osztatlan közös tulajdonú, megosztási szerződéssel rendelkező, 2 generációs házrész. Az ingatlan ideális választás lehet több generáció számára, vagy azoknak, akik szeretnék különválasztani a lakóterüket a család többi tagjától, hiszen a házrész két külön bejárattal rendelkezik, így lehetőség van a teljes elkülönülésre és az önálló életvitelre, azonban egy lépcső kialakításával belső kétszintessé tehető.

A házrész jelenleg közepes állapotú, de karbantartott, így az alapvető szerkezeti elemek és rendszerek jó állapotban vannak. Azonban esztétikai felújítást igényel, amely lehetőséget ad a jövendőbeli tulajdonosnak arra, hogy saját igényei és ízlése szerint alakítsa ki a belső tereket. A felújítás során lehetőség nyílik a modernizálásra, a terek újragondolására, és az ingatlan értékének növelésére.

A telek területén összesen összesen 2 lakás található, így egy kisebb közösség részeként élhetünk, ugyanakkor megőrizhetjük a privát szféránkat is. Az udvarban autóval be lehet állni, ami jelentős előnyt jelent a városi parkolási nehézségekkel szemben. Az ingatlanon jelenleg körülbelül 8 millió forintos teher van, amelynek részleteiről a komoly érdeklődők részletes tájékoztatást kaphatnak.

A ház elhelyezkedése Pesterzsébet egyik nyugodt, családias részén található, ahol minden fontosabb közintézmény és szolgáltatás könnyen elérhető. Iskolák, óvodák, boltok, gyógyszertárak és tömegközlekedési lehetőségek mind a közelben találhatók, így ideális választás lehet családosok számára is, közlekedés szempontjából is kiváló, többek között gyalog távolságra található a 2b, 51-es, 52-es villamos, valamint a 35-ös 224-es, és a 224E jelzésű buszok.

Vevőink számára a közvetítés díjmentes.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: MPD Hungary Kft.
Kapcsolattartó: Venti Verdi Kft.
Hirdető telefonszáma: +36501234711
Honlap:
 
Képek