Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Házrész eladó - XX.kerület - Budapest

Házrész eladó - XX.kerület - Budapest

59 900 000 Ft

XX.kerület, Pesterzsébet

HSZ: 3452894 Erzsébetfalva Budapest
Kategória eladó Típus házrész Alapterület 105 m2 Szobák 3+1
ERZSÉBETFALVÁN SZIGETELT, ELŐKERTES, CSALÁDI HÁZ, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSSEL, SAJÁT KERTTEL ÉS TERASSZAL!



Remek adottságokkal rendelkező, osztatlan közös tulajdonú családi ház, amely jogilag rendezett megosztási szerződéssel rendelkezik. Az ingatlan külön utcafronti bejárattal bír, ami biztosítja a lakók számára a teljes magánszférát (nincs átjárkálás), és lehetővé teszi a közvetlen gépjárművel való beállást is.



A ház körbejárható, így több oldalról is megközelíthető, ami kényelmet és rugalmasságot biztosít a mindennapok során. Az ingatlan részben felújított állapotban van: a belső terek korszerűsítése már megtörtént, ami modern, kényelmes lakókörnyezetet biztosít, a villanyvezetékek rézre lettek áthúzva, az ablakok 3 rétegű thermo és hangszigetelt nyílászárók, valamint a tetőszerkezetben a lécek és a cserepek cseréje is megtörtént. A fürdőszobában jelenleg is zajlanak javítási munkálatok, és néhány kisebb esztétikai felújítás is szükséges még, amiket a tulajdonos megcsinál.



Az ingatlan saját kertrésszel rendelkezik, amely kiválóan alkalmas családi és baráti összejövetelekre, valamint a privát terasz tökéletes helyszínt biztosít a nyugodt, pihentető időtöltésre. A kert és a terasz egyaránt biztosítja a szabad levegőn való kikapcsolódást.



A ház alatt található egy kb. 30 nm-es pince, ami közvetlenül az ingatlanból közelíthető meg, valamint a padlásfeljáró is. A födém betonfödém, így a tetőtér beépíthető.

Az elhelyezkedés szempontjából az ingatlan rendkívül kedvező. Pesterzsébet városközpontja mindössze 10 perc alatt elérhető, míg a Köki Terminál 15 perces távolságra van autóval. A közlekedési kapcsolatok kiválóak, több buszjárat is elérhető a közelben, ami lehetővé teszi a könnyű és gyors közlekedést a város különböző részei felé. A Boráros tér közvetlenül elérhető az 54-es, 55-ös, 224-es, és a 224E buszokkal 15-20 percen belül, a Határ úti M3 metró megálló pedig a 99-es, 123-as, és a 123A buszokkal 10percen belül.



Az ár irányár!

Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek.

Ingatlan adatai

Irányár:59 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:házrész
Megye:Budapest
Helység:XX.kerület, Pesterzsébet
Városrész:Pesterzsébet
Irányítószám:1201
Cím:Erzsébetfalva
Alapterület:105 m2
Szobák száma:3
Félszobák száma:1
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:beállóhely
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:1
Építés éve:1960
Telek terület:350 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Venti Verdi Kft.
MPD Hungary Kft.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

37 900 000 Ft

Eladó házrész

XX.kerület

75 m2 2+2
47 500 000 Ft

Eladó házrész

XX.kerület

62 m2 2
49 900 000 Ft

Eladó házrész

XX.kerület

95 m2 2+2
További hasonló hirdetések