Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - II.kerület - Budapest

Családi ház eladó - II.kerület - Budapest

399 000 000 Ft

II.kerület

HSZ: 3438932 Budapest
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 202 m2 Szobák 4+1
-202 m2 alapterület (3 szinten) 

-500 m2 saját kert

-3 terasz

-2 fürdőszoba

-wellnes részleg szaunàval

-2 kocsibeállós garázs

-kiváló infrastruktúra 

 

Ingatlan helyszíne:
Ez az ingatlan Budapest II. kerületének egyik kedvelt részén, Lipótmezőn található, ahol a hegyekkel övezett környezet és a madárcsicsergés biztosítja a természet közelségét. Az ingatlan különlegessége, hogy az egykori Széchenyi kastély vadászházából alakították ki, így történelmi hangulatot áraszt, miközben a modern élet kényelmét is biztosítja.

 

Épület jellemzői:
Az ingatlan egy teljesen felújított társasházban található, amelynek renoválása 2020 végére fejeződött be. Az épület korszerűsítése során a legmodernebb technikai megoldásokat alkalmazták, így a lakás minden szegletében a luxus és a funkcionalitás egyaránt jelen van. Az épülethez egy saját, körülbelül 500 nm-es kert is tartozik, amely kizárólagos használatot biztosít a lakók számára.

 

Lakás jellemzői:
A lakás belsőépítészetét egyedi, tervezett design elemek, nemes anyagok és finom megoldások jellemzik, amelyek bensőséges hangulatot és kényelmet sugároznak. A kertkapcsolatos alsó szinten két autó számára fűtött garázs található, amelyből közvetlen bejárat nyílik a lakásba. Itt kapott helyet a keleti hangulatot idéző wellness részleg, amely nyitott tusolóval, kombinált szaunával és WC-vel felszerelt. Ezen a szinten található még a gépészeti helyiség és a Miele gépekkel felszerelt mosókonyha. Az első szinten egy 58 nm-es tér fogadja a lakókat, ahol a nyitott konyha, étkező és nappali található, kandallóval kiegészítve. A hatalmas ablakok a kert ősfáira nyújtanak kilátást, míg a nappaliból két terasz is elérhető: egy napos, 16 nm-es déli terasz, amelyet növénykert vesz körül, és egy fedett, intim északi terasz. A felső szinten két hálószoba kapott helyet, mindkettő saját fürdőszobával. A fő hálószobából és fürdőből lenyűgöző panoráma nyílik a budai hegyekre, és innen vezet egy kijárat a 20 nm-es teraszra, ahol a fák lombjai közt érezhetjük magunkat. A hálószobákat egy tágas, nyitott gardrób köti össze, amely dolgozósarok kialakítására is alkalmas.

 

Műszaki adatok:
A lakásban padló- és mennyezethűtés-fűtés rendszer található, amely helyiségenként szabályozható hőmérsékletet biztosít. A GEO áram, a Wolf hőszivattyú és a beépített légtechnika folyamatos friss levegőt garantál az egész lakásban. A garázsban elektromos autó töltőhely kialakítása is lehetséges. Az ingatlan riasztórendszerrel védett, a háromrétegű nyílászárókat pedig alumíniumból készült, távirányítós redőnyök óvják. Az ingatlanhoz tartozó beépített gépek és bútorok a vételár részét képezik.

 

Parkolás:
A lakáshoz tartozó fűtött garázs két autó számára biztosít kényelmes és biztonságos parkolási lehetőséget. A garázsból közvetlen bejárat nyílik a lakásba, ami különleges kényelmet jelent a mindennapokban, különösen télen. Az elektromos autó tulajdonosai számára lehetőség van töltőállomás kialakítására is.

Ingatlan adatai

Irányár:399 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Budapest
Helység:II.kerület
Irányítószám:1021
Alapterület:202 m2
Szobák száma:4
Félszobák száma:1
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:garázs
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:3
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2022
Szerkezet:tégla
Telek terület:500 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Antal Orsolya
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

235 000 000 Ft

Eladó családi ház

II.kerület

240 m2 11
450 000 000 Ft

Eladó családi ház

II.kerület

300 m2 6
280 000 000 Ft

Eladó családi ház

II.kerület

240 m2 6
További hasonló hirdetések