adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, II.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3438932
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3438932
Ingatlan adatai
Irányár: 399 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 975 248 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 202 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: 4+1
Építés éve: 2022
Szintek száma: 3
Telekterület: 500 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
-202 m2 alapterület (3 szinten) 

-500 m2 saját kert

-3 terasz

-2 fürdőszoba

-wellnes részleg szaunàval

-2 kocsibeállós garázs

-kiváló infrastruktúra 

 

Ingatlan helyszíne:
Ez az ingatlan Budapest II. kerületének egyik kedvelt részén, Lipótmezőn található, ahol a hegyekkel övezett környezet és a madárcsicsergés biztosítja a természet közelségét. Az ingatlan különlegessége, hogy az egykori Széchenyi kastély vadászházából alakították ki, így történelmi hangulatot áraszt, miközben a modern élet kényelmét is biztosítja.

 

Épület jellemzői:
Az ingatlan egy teljesen felújított társasházban található, amelynek renoválása 2020 végére fejeződött be. Az épület korszerűsítése során a legmodernebb technikai megoldásokat alkalmazták, így a lakás minden szegletében a luxus és a funkcionalitás egyaránt jelen van. Az épülethez egy saját, körülbelül 500 nm-es kert is tartozik, amely kizárólagos használatot biztosít a lakók számára.

 

Lakás jellemzői:
A lakás belsőépítészetét egyedi, tervezett design elemek, nemes anyagok és finom megoldások jellemzik, amelyek bensőséges hangulatot és kényelmet sugároznak. A kertkapcsolatos alsó szinten két autó számára fűtött garázs található, amelyből közvetlen bejárat nyílik a lakásba. Itt kapott helyet a keleti hangulatot idéző wellness részleg, amely nyitott tusolóval, kombinált szaunával és WC-vel felszerelt. Ezen a szinten található még a gépészeti helyiség és a Miele gépekkel felszerelt mosókonyha. Az első szinten egy 58 nm-es tér fogadja a lakókat, ahol a nyitott konyha, étkező és nappali található, kandallóval kiegészítve. A hatalmas ablakok a kert ősfáira nyújtanak kilátást, míg a nappaliból két terasz is elérhető: egy napos, 16 nm-es déli terasz, amelyet növénykert vesz körül, és egy fedett, intim északi terasz. A felső szinten két hálószoba kapott helyet, mindkettő saját fürdőszobával. A fő hálószobából és fürdőből lenyűgöző panoráma nyílik a budai hegyekre, és innen vezet egy kijárat a 20 nm-es teraszra, ahol a fák lombjai közt érezhetjük magunkat. A hálószobákat egy tágas, nyitott gardrób köti össze, amely dolgozósarok kialakítására is alkalmas.

 

Műszaki adatok:
A lakásban padló- és mennyezethűtés-fűtés rendszer található, amely helyiségenként szabályozható hőmérsékletet biztosít. A GEO áram, a Wolf hőszivattyú és a beépített légtechnika folyamatos friss levegőt garantál az egész lakásban. A garázsban elektromos autó töltőhely kialakítása is lehetséges. Az ingatlan riasztórendszerrel védett, a háromrétegű nyílászárókat pedig alumíniumból készült, távirányítós redőnyök óvják. Az ingatlanhoz tartozó beépített gépek és bútorok a vételár részét képezik.

 

Parkolás:
A lakáshoz tartozó fűtött garázs két autó számára biztosít kényelmes és biztonságos parkolási lehetőséget. A garázsból közvetlen bejárat nyílik a lakásba, ami különleges kényelmet jelent a mindennapokban, különösen télen. Az elektromos autó tulajdonosai számára lehetőség van töltőállomás kialakítására is.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Antal Orsolya
Hirdető telefonszáma: +36 70 703-3039
Honlap:
 
Képek