Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Albertirsa - Pest megye

Családi ház eladó - Albertirsa - Pest megye

68 000 000 Ft

Albertirsa

HSZ: 3148249 Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 110 m2 Szobák 4
Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja  Albertirsa központ közeli részén ezt az 1200 nm.-es összközműves körbe kerített telken fekvő 110 nm.-es hasznos alapterületű folyamatosan igényesen karbantartott tetőteres családi házat. Az épület alapja beton, blokkos falazatú, szigetelt betonfödémes, fél alpesi nyeregtetős békéscsabai mázas cserép héjazatos. A belső térben a földszinten: hálószoba, nappali, konyha, étkező ,  spejz, fürdőszoba, WC kerüllt kialakításra. A fürdőszoba pár éve teljesen felújított igényes olasz lapokkal burkolt, egyedi mosdókagylóval és tusolóval felszerelt.  A konyhában az új beépített igényes konyhaszekrény, a  gépekkel ,továbbá a beépített új gardróbszekrények a vételár részét képezik képezik. A tetőtérben 2 szoba, WC- kézmosóval és 2 gardrób került kiépítésre. Ide vasvázas,  faragott tölgyfakorlátos tömörfa lépcső vezet.
A burkolatok : igényes járólap és laminált padló, egyedi igényes burkolatok, festett fal. A ház teljes szélességében fakorlátos erkély húzódik, az ingatlan fekvése által naponta élvezhető innen a naplemente. Az ingatlan első és hátsó bejáratánál fedett, fagyálló járólappal burkolt terasz áll. A külső falazat perlites vakolattal fedett és kőporral színezett, a lábazat és a kerítés alapja burkoló kővel kirakott. A nyílászárók újak, fehér és barna színű műanyagból készültek 3 réteges üveggel. Az ablakok szigetelt alukombiredőnnyel szűrik a napfényt, szúnyoghálóval felszereltek. A fűtés központi fűtés rendszeren keresztül történik értékes romantic radiátorokkal - gázkazánnal valamint vegyes tüzelésű kazánnal tetszés szerint. A lakótér mellett közvetlenül az alpesi tetőrész alatt bújik meg a garázs és a kazánok háza, valamint a tároló.
A kertben telepített öntözőrendszer segíti a dísznövények ápolását. A plusz fúrt kút saját házi vízművel egy épített kerekes díszkútban bújik meg. A fenyőfák és cserjék mellett a kerti tóban aranyhalak úszkálnak ,a kerti sütögetőnél hangulatos kerti partikat lehet rendezni. Az ingatlan parkosított udvara és kertje kuriózum növényeket rejt : magnóliák, selyemakác, mirtusz, koreai fenyő stb. Amennyiben fontos a munkába járás miatt a vonat, a vasútállomás 7 perc sétán belül elérhető . Óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek a közelben.
Kérem jöjjön el tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Hívja meg barátait és élvezzék a teraszokon és a kertben minden évszakban a hamisítatlan vidéki életérzést.
Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.
Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

Ingatlan adatai

Irányár:68 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Albertirsa
Irányítószám:2730
Alapterület:110 m2
Szobák száma:4
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Energetikai besorolás E
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:újszerű
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:garázs
Kilátás:parkra néző
Felújítás éve:2022
Közművek:villany, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1990
Felújítás éve:2022
Telek terület:1 200 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Tóthné Teleki Éva
Teleki és Fia Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

94 900 000 Ft

Eladó családi ház

Albertirsa

175 m2 4
13 500 000 Ft

Eladó családi ház

Albertirsa

45 m2 1
29 900 000 Ft

Eladó családi ház

Albertirsa

59 m2 2
További hasonló hirdetések