adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Pest megye, Albertirsa 
 

Hivatkozási szám: 3148249
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3148249
Ingatlan adatai
Irányár: 68 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 618 182 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 110 m2
Fűtés: gáz kazán
Állapota: újszerű
Szobák száma: 4
Építés éve: 1990
Szintek száma: -
Telekterület: 1 200 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: garázs
Kilátás: parkra néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja  Albertirsa központ közeli részén ezt az 1200 nm.-es összközműves körbe kerített telken fekvő 110 nm.-es hasznos alapterületű folyamatosan igényesen karbantartott tetőteres családi házat. Az épület alapja beton, blokkos falazatú, szigetelt betonfödémes, fél alpesi nyeregtetős békéscsabai mázas cserép héjazatos. A belső térben a földszinten: hálószoba, nappali, konyha, étkező ,  spejz, fürdőszoba, WC kerüllt kialakításra. A fürdőszoba pár éve teljesen felújított igényes olasz lapokkal burkolt, egyedi mosdókagylóval és tusolóval felszerelt.  A konyhában az új beépített igényes konyhaszekrény, a  gépekkel ,továbbá a beépített új gardróbszekrények a vételár részét képezik képezik. A tetőtérben 2 szoba, WC- kézmosóval és 2 gardrób került kiépítésre. Ide vasvázas,  faragott tölgyfakorlátos tömörfa lépcső vezet.
A burkolatok : igényes járólap és laminált padló, egyedi igényes burkolatok, festett fal. A ház teljes szélességében fakorlátos erkély húzódik, az ingatlan fekvése által naponta élvezhető innen a naplemente. Az ingatlan első és hátsó bejáratánál fedett, fagyálló járólappal burkolt terasz áll. A külső falazat perlites vakolattal fedett és kőporral színezett, a lábazat és a kerítés alapja burkoló kővel kirakott. A nyílászárók újak, fehér és barna színű műanyagból készültek 3 réteges üveggel. Az ablakok szigetelt alukombiredőnnyel szűrik a napfényt, szúnyoghálóval felszereltek. A fűtés központi fűtés rendszeren keresztül történik értékes romantic radiátorokkal - gázkazánnal valamint vegyes tüzelésű kazánnal tetszés szerint. A lakótér mellett közvetlenül az alpesi tetőrész alatt bújik meg a garázs és a kazánok háza, valamint a tároló.
A kertben telepített öntözőrendszer segíti a dísznövények ápolását. A plusz fúrt kút saját házi vízművel egy épített kerekes díszkútban bújik meg. A fenyőfák és cserjék mellett a kerti tóban aranyhalak úszkálnak ,a kerti sütögetőnél hangulatos kerti partikat lehet rendezni. Az ingatlan parkosított udvara és kertje kuriózum növényeket rejt : magnóliák, selyemakác, mirtusz, koreai fenyő stb. Amennyiben fontos a munkába járás miatt a vonat, a vasútállomás 7 perc sétán belül elérhető . Óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek a közelben.
Kérem jöjjön el tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Hívja meg barátait és élvezzék a teraszokon és a kertben minden évszakban a hamisítatlan vidéki életérzést.
Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.
Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Teleki és Fia Ingatlan
Kapcsolattartó: Tóthné Teleki Éva
Hirdető telefonszáma: +36 70 525-3985
Honlap:
 
Képek