Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Albertirsa - Pest megye

Családi ház eladó - Albertirsa - Pest megye

94 900 000 Ft

Albertirsa

HSZ: 3312563 Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 175 m2 Szobák 4
MEGVÉTELRE kínálunk Albertirsa Centrum, kertvárosi környéken egy 887 nm-es telken elhelyezkedő 175 nm-es hasznos alapterületű, 4 külön nyíló szoba, duplakomfortos, tágas, világos, erkélyekkel, terasszal, garázzsal + 35 nm-es melléképülettel és pincével ellátott, FELÚJÍTOTT családi házat.



1988-ban épült a két szintes, stabil szerkezetű ingatlan masszív ikersejttégla falazattal, 15 cm külső nikecel szigeteléssel, színezve + díszkövezve. Lapostetős héjazat alatt szigetelés, tetőanyaga trapéz lemez T17.

2017-től folyamatos felújításon ment keresztül.

Az épületben a lenti részen található egy tágas, világos nappali épített média fallal, egy konyha beépített konyhabútorral, elektromos gépekkel, egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, beépített szekrénnyel, kamra és egy garázs új alumínium automata redőnnyel.

Az emeleten 3 db tágas szoba, sarokkádas fürdőszoba wc-vel, közlekedő és egy nyitott erkély található, így akár egy többgyermekes családnak is álmai otthonává válhat, ahol egy fárasztó munka után el lehet fogyasztani egy hűsítő italt.

A nyílászárók kétrétegű hőszigetelt üveg ablakokkal, szúnyoghálóval, műanyag redőnnyel felszereltek. Az otthon biztonságáról egy biztonsági bejárati ajtó gondoskodik.

Az épület fűtését hőszivattyús klímák, mellékhelyiségekben elektromos fűtőpanel biztosítja.

Beltéri ajtók festet tömör fenyőből készültek.

A szobák parketta a többi helyiség hideg burkolatot kapott.

A vételár tartalmazza a modern konyhabútort, beépített elektromos gépeket, a nappaliban és a felső szinten a beépített bútorokat.

A szépen rendben tartott kert füvesített, amely lehetőséget kínál kerti tevékenységekre, gyermekjátékokra vagy akár egy kis pihenő területre is. Locsolásáról fúrt kút gondoskodik. Itt található még egy 35 nm-es melléképület és kutya kennelek.

Albertirsa 25 perc alatt elérhető a fővárosból autóval, 45 perc alatt vonattal. Kisgyermekesek megtalálnak mindent a városban a gyermekek egészséges fejlődéséhez. Idősebbeknek kiváló időtöltést nyújt a városi gyógyvizű strand.

Az ingatlan elhelyezkedése Albertirsa központjában, 5 perc sétára iskola, Tesco, OTP, orvosi rendelő, posta.

A lakás nagysága, elosztása és elhelyezkedése miatt praktikus és kényelmes otthona lehet fiatal pároknak, gyermekes családoknak vagy több generáció együttélésére is.



Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérdése van, szívesen megtekintené a lakást hívjon bizalommal a hét bármely napján akár hétvégén is!

Ingatlan adatai

Irányár:94 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Albertirsa
Irányítószám:2730
Alapterület:175 m2
Szobák száma:4
Fűtés:elektromos
  villanyfűtés
Ingatlan állapota:felújított normál
Felszereltség:bútorozott
Szintek száma:2
Közművek:villany, vízóra, csatorna, gáz, vezetékes telefon
Extrák:amerikai konyha
Telek terület:887 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Vanczák Magdolna
Windingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

78 900 000 Ft

Eladó családi ház

Albertirsa

200 m2 5
13 500 000 Ft

Eladó családi ház

Albertirsa

45 m2 1
29 900 000 Ft

Eladó családi ház

Albertirsa

59 m2 2
További hasonló hirdetések