Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Panel lakás eladó - XV.kerület - Budapest

Panel lakás eladó - XV.kerület - Budapest

53 200 000 Ft

XV.kerület

HSZ: 3499745 Budapest
Kategória eladó Típus panel lakás Alapterület 71 m2 Szobák 3
Eladásra kínálunk Budapest XV. kerületében egy 71 m²-es, teljesen felújított, első emeleti, 3 szobás lakást, amely egy tízemeletes panelházban található, parkosított, csendes környezetben.

 

Az ízléses otthon kényelmes méretű erkéllyel, modern konyhával és egy  gardróbbal is rendelkezik, így ideális választás azoknak, akik  kényelmes , praktikus otthont keresnek a városban, de zöldövezeti nyugalomra vágynak.


A 71 m²-es lakás három külön nyíló szobával, egy napfényes nappalival és két tágas hálószobával várja új lakóit. A nappaliból nyíló erkély kellemes kikapcsolódást biztosít a parkos környezetre nézve. A fürdőszoba fürdőkáddal felszerelt, míg a mellékhelyiség külön található, így növelve a lakás praktikumát. Az otthon egyik különlegessége a beépített szekrényekkel kialakított gardrób, amely rengeteg tárolási lehetőséget nyújt. Az ingatlan részben műanyag, részben felújított fa nyílászárókkal rendelkezik, melyek kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak.

 

 

Finanszírozás

Az ingatlan készpénzzel és banki hitellel egyaránt megvásárolható. Irodánk díjmentes hitelügyintézéssel segít Önnek megtalálni a legkedvezőbb finanszírozási lehetőséget.

 

Műszaki
Az épület tízemeletes, távfűtéses, a lakás pedig alacsony fenntartási költségekkel rendelkezik. A szobák laminált parkettával, a konyha és a vizes helyiségek járólappal burkoltak. A nyílászárók részben műanyagból, részben felújított fából készültek, biztosítva a komfortos hőmérsékletet és a csendes belső tereket.

 

Környék
A lakás zöldövezeti környezetben található, ahol játszóterek, parkok és sétálóutak veszik körül. A közelben számos szolgáltatás, iskola, óvoda, orvosi rendelő és bevásárlási lehetőség érhető el, így mindennapi kényelmet biztosít a családok számára.

 

Közlekedés
A tömegközlekedés kiváló: a közelben több buszjárat is elérhető (7-es, 108E, 133E), amelyekkel könnyedén megközelíthető a belváros és a metróvonalak. Autóval kényelmesen parkolhat a ház előtt, az utcai parkolás ingyenes.

 

Ajánljuk
Ideális választás családoknak és pároknak, akik tágas, modern otthont keresnek egy csendes, zöldövezeti környezetben, mégis közel a város pezsgéséhez. Az ingatlan elrendezése és a beépített tárolási megoldások a kényelmet és a praktikumot ötvözik, így otthonos és jól élhető tér várja új lakóit.

Ingatlan adatai

Irányár:53 200 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:panel lakás
Megye:Budapest
Helység:XV.kerület
Irányítószám:1158
Alapterület:71 m2
Szobák száma:3
Fűtés:távfűtés
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Parkolás:utcán, nem fizetős
Szintek száma:10
Felújítás éve:2022
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift, akadálymentes
Építés éve:1970
Felújítás éve:2022
Állapot kívül:
Szerkezet:panel
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Spitz Tünde
TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

48 900 000 Ft

Eladó panel lakás

XV.kerület

61 m2 3
49 900 000 Ft

Eladó panel lakás

XV.kerület

55 m2 2+1
51 600 000 Ft

Eladó panel lakás

XV.kerület

59 m2 2+1
További hasonló hirdetések