adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XV.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3499745
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3499745
Ingatlan adatai
Irányár: 53 200 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 749 296 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 71 m2
Fűtés: távfűtés
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 3
Építés éve: 1970
Szintek száma: 10
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán, nem fizetős
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladásra kínálunk Budapest XV. kerületében egy 71 m²-es, teljesen felújított, első emeleti, 3 szobás lakást, amely egy tízemeletes panelházban található, parkosított, csendes környezetben.

 

Az ízléses otthon kényelmes méretű erkéllyel, modern konyhával és egy  gardróbbal is rendelkezik, így ideális választás azoknak, akik  kényelmes , praktikus otthont keresnek a városban, de zöldövezeti nyugalomra vágynak.


A 71 m²-es lakás három külön nyíló szobával, egy napfényes nappalival és két tágas hálószobával várja új lakóit. A nappaliból nyíló erkély kellemes kikapcsolódást biztosít a parkos környezetre nézve. A fürdőszoba fürdőkáddal felszerelt, míg a mellékhelyiség külön található, így növelve a lakás praktikumát. Az otthon egyik különlegessége a beépített szekrényekkel kialakított gardrób, amely rengeteg tárolási lehetőséget nyújt. Az ingatlan részben műanyag, részben felújított fa nyílászárókkal rendelkezik, melyek kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak.

 

 

Finanszírozás

Az ingatlan készpénzzel és banki hitellel egyaránt megvásárolható. Irodánk díjmentes hitelügyintézéssel segít Önnek megtalálni a legkedvezőbb finanszírozási lehetőséget.

 

Műszaki
Az épület tízemeletes, távfűtéses, a lakás pedig alacsony fenntartási költségekkel rendelkezik. A szobák laminált parkettával, a konyha és a vizes helyiségek járólappal burkoltak. A nyílászárók részben műanyagból, részben felújított fából készültek, biztosítva a komfortos hőmérsékletet és a csendes belső tereket.

 

Környék
A lakás zöldövezeti környezetben található, ahol játszóterek, parkok és sétálóutak veszik körül. A közelben számos szolgáltatás, iskola, óvoda, orvosi rendelő és bevásárlási lehetőség érhető el, így mindennapi kényelmet biztosít a családok számára.

 

Közlekedés
A tömegközlekedés kiváló: a közelben több buszjárat is elérhető (7-es, 108E, 133E), amelyekkel könnyedén megközelíthető a belváros és a metróvonalak. Autóval kényelmesen parkolhat a ház előtt, az utcai parkolás ingyenes.

 

Ajánljuk
Ideális választás családoknak és pároknak, akik tágas, modern otthont keresnek egy csendes, zöldövezeti környezetben, mégis közel a város pezsgéséhez. Az ingatlan elrendezése és a beépített tárolási megoldások a kényelmet és a praktikumot ötvözik, így otthonos és jól élhető tér várja új lakóit.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja
Kapcsolattartó: Spitz Tünde
Hirdető telefonszáma: +36 70 420-8190
Honlap:
 
Képek