Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Szécsény - Nógrád megye

Családi ház eladó - Szécsény - Nógrád megye

8 900 000 Ft

Szécsény

HSZ: 3485363 Nógrád megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 77 m2 Szobák 1
Ezt az ingatlant a zajtól elvonulni vágyóknak ajánljuk elsősorban, hiszen Pösténypuszta a forgalomtól kieső, egyutcás település, közvetlenül a magyar-szlovák határ mellett.

Az épület hasznos alapterülete 77 m², amely egy szobából, konyhából, fürdőszobából WC egyben, valamint egy műhelyből és egy garázsból áll, falazata vegyes. A lakrész 37 m²-es, a telek mérete 1272 m². A műhely akár egy szoba kialakítására is alkalmas és egybe lehet nyitni a lakrésszel, de jelenleg innét szabad átjárás van a garázsba. A garázs méretéből adódóan nem csak egy személyautó befogadására képes, hanem traktorral vagy teherautóval is lehet benne parkolni, ezért egy vállalkozás telephelyének is megfelelő az ingatlan.

A ház jelenleg felújítás alatt áll a villany- és vízvezetékek cseréje megtörtént. A fagerendás födém hungarocell szigetelést kapott, a fűtés kályhával megoldott.

Pösténypuszta Szécsénytől 3 km-re helyezkedik el, viszont közigazgatásilag Szécsényhez tartozik, a fővárostól pedig 100 km-re található. A környék természeti adottságokban gazdag, túrázásra és természetjárásra tökéletes. A faluszélén folyik az Ipoly, amely horgászatra és vadregényes sétára ad lehetőséget. A folyón egy híd vezet át Szlovákiába. Szécsényben és Szlovákiában magas színvonalon működő éttermek adnak lehetőséget egy jóízű ebédre vagy vacsorára. Hollókő, a viliágörökség része mindössze 20 km-re található, 10 km-re pedig a Palóc Grand Canyon.

Ha lát benne a fantáziát, kérem vegye fel velem a kapcsolatot! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Ingatlan adatai

Irányár:8 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Nógrád megye
Helység:Szécsény
Irányítószám:3170
Alapterület:77 m2
Szobák száma:1
Fűtés:vegyes tüzelés
  cserépkályha - fa, szén
Energetikai besorolás I
Ingatlan állapota:építés alatt
Parkolás:garázs
Kilátás:utcai
Szintek száma:1
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna
Jellemzők:lift, akadálymentes
Építés éve:1960
Állapot kívül:
Telek terület:1 272 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Gréczi Péter
Büki Immobilien


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

29 900 000 Ft

Eladó családi ház

Szécsény

158 m2 5
12 800 000 Ft

Eladó családi ház

Szécsény

65 m2 2
További hasonló hirdetések