Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - XI.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XI.kerület - Budapest

61 900 000 Ft

XI.kerület, Kelenföld

HSZ: 3484060 Petzvál József utca Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 52 m2 Szobák 2
Eladó lakás kiváló helyen a Fehérvári útnál!

Ez a 52 négyzetméteres, erkélyes lakás rendkívül világos és csendes, tökéletes választás azoknak, akik egy nyugodt, de jól megközelíthető otthont keresnek Budapest szívében. A lakás jelenlegi elrendezésében 2 szobás, azonban könnyedén 2+1 szobássá alakítható, így ideális akár pároknak, kis családoknak, vagy befektetési célra is.

Elhelyezkedés:

A lakás kiemelkedő lokációval rendelkezik, a Fehérvári úti villamosmegálló mindössze 1 perc sétára található, ami remek közlekedési kapcsolatot biztosít a város minden pontja felé. A közvetlen közelben található a Bikás park, ami ideális kikapcsolódási lehetőséget nyújt a zöldben sétálóknak és sportolóknak. Etele Pláza és Allee bevásárlóközpont mindössze néhány percre van, így minden szükséges szolgáltatás karnyújtásnyira elérhető, legyen szó bevásárlásról, étkezésről vagy szórakozásról. A Kopaszi-gát is csupán 5 perc alatt elérhető, ahol hangulatos sétányok, kávézók és éttermek várják az oda látogatókat.

A lakás részletei:

• Zárószinti elhelyezkedés: A lakás a ház legfelső szintjén található, ennek köszönhetően nincs felső szomszéd, ami nyugodt és csendes lakóhelyet biztosít.

• Szigetelt tető: Az épület teteje szigetelt, ami nemcsak a hőszigetelésben játszik szerepet, de esztétikailag és energetikailag is javítja a lakás állapotát.

• Felújítandó, de költözhető állapot: A lakás jelenleg lakható állapotú, azonban igény esetén felújítható, így saját ízlés szerint alakítható. Lehetőség van a meglévő terek kreatív újragondolására is.

Befektetési lehetőség:

A lakás a környék frekventált elhelyezkedése és a kiváló közlekedési kapcsolatok miatt könnyen kiadható, így befektetők számára is ideális választás lehet. A közelben található egyetemek és irodák miatt az albérlők folyamatos keresletet biztosítanak.

Ez a lakás egy igazán sokoldalú lehetőség: nyugodt otthon, remek helyen, ugyanakkor egy felújítással egyedi és modern lakássá alakítható, amely akár hosszú távon is megtérülő befektetés lehet.

Ingatlan adatai

Irányár:61 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XI.kerület, Kelenföld
Városrész:Kelenföld
Irányítószám:1119
Cím:Petzvál József utca
Alapterület:52 m2
Szobák száma:2
Fűtés:távfűtés, egyedi mérővel
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújítandó
Parkolás:utcán
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:4
Építés éve:1980
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Master Casa Kft.
MPD Hungary Kft.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

64 990 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

58 m2 1
56 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

32 m2 2
66 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

59 m2 2
További hasonló hirdetések