Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - XI.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XI.kerület - Budapest

64 990 000 Ft

XI.kerület, Sasad-Sashegy XI. ker.

HSZ: 3477286 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 58 m2 Szobák 1
Ha első lakásvásárló vagy, és egy igazán különleges otthont keresel, akkor ezt a frissen felújított ingatlant mindenképpen érdemes megnézned! A Budapest 11. kerületében, Sasadon található lakás ideális választás számodra, hiszen a Budaörsi úton helyezkedik el, ahol a központi elhelyezkedés és a felkapott környék minden igényt kielégít.
Az ingatlan alapterülete 58 nm, és 1 szobával, valamint 1 fürdőszobával rendelkezik, ami tökéletesen megfelel egy fiatal pár vagy egyedülálló számára. A lakás állapota felújított, így azonnal költözhető, nem kell a felújítással bajlódnod. A modern, gépesített konyha és a légkondicionált nappali garantálja a kényelmet a forró nyári napokon is. A terasz mérete 10 nm, és 50 nm privát csendes zöldövezeti kert ahol élvezheted a reggeli kávédat, vagy csak egyszerűen pihenhetsz a friss levegőn. A gáz (cirkó) fűtés biztosítja a kellemes hőmérsékletet a téli hónapokban is. A környék kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, így könnyedén elérheted a város bármely pontját. A közeli Lidl, DM, Príma buszmegállók, metró a mindennapi közlekedést és bevásárlást egyszerűbbé teszik, így az ingatlan ideális választás, ha a városi életet kedveled. A Sasad környéke biztonságos és csendes, ami különösen fontos lehet a pihenés és a kikapcsolódás szempontjából. A közeli zöld területek és parkok lehetőséget adnak a szabadtéri programokra, sportolásra, vagy akár csak egy kellemes sétára a természetben. Ezen kívül a környék számos szolgáltatással rendelkezik, beleértve a boltokat, éttermeket és iskolákat, így minden szükséges kényelem a közelben megtalálható. Az ingatlan nemcsak egy otthon, hanem egy remek befektetési lehetőség is, hiszen a felkapott környék folyamatosan fejlődik, és az ingatlanpiac értéke is növekvő tendenciát mutat.
Ha kérdéseid lennének, vagy szeretnéd megtekinteni ezt a fantasztikus ingatlant, ne habozz kapcsolatba lépni velem! Bizalommal kereshetsz, és szívesen segítek neked a lakásvásárlás folyamatában. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hiszen egy ilyen ingatlan nem marad sokáig a piacon!

Ingatlan adatai

Irányár:64 990 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XI.kerület, Sasad-Sashegy XI. ker.
Városrész:Sasad-Sashegy XI. ker.
Irányítószám:1118
Emelet:Földszint
Alapterület:58 m2
Szobák száma:1
Fűtés:gáz cirkó
Kilátás:panoráma
Építés éve:1970
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Nagy Zoltán
Nagy Ingatlan Powered by RH


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

56 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

32 m2 2
66 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

59 m2 2
203 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

131 m2 5
További hasonló hirdetések