adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XI.kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 
 

Hivatkozási szám: 3477286
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3477286
Ingatlan adatai
Irányár: 64 990 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 120 517 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 58 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: -
Szobák száma: 1
Építés éve: 1970
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Ha első lakásvásárló vagy, és egy igazán különleges otthont keresel, akkor ezt a frissen felújított ingatlant mindenképpen érdemes megnézned! A Budapest 11. kerületében, Sasadon található lakás ideális választás számodra, hiszen a Budaörsi úton helyezkedik el, ahol a központi elhelyezkedés és a felkapott környék minden igényt kielégít.
Az ingatlan alapterülete 58 nm, és 1 szobával, valamint 1 fürdőszobával rendelkezik, ami tökéletesen megfelel egy fiatal pár vagy egyedülálló számára. A lakás állapota felújított, így azonnal költözhető, nem kell a felújítással bajlódnod. A modern, gépesített konyha és a légkondicionált nappali garantálja a kényelmet a forró nyári napokon is. A terasz mérete 10 nm, és 50 nm privát csendes zöldövezeti kert ahol élvezheted a reggeli kávédat, vagy csak egyszerűen pihenhetsz a friss levegőn. A gáz (cirkó) fűtés biztosítja a kellemes hőmérsékletet a téli hónapokban is. A környék kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, így könnyedén elérheted a város bármely pontját. A közeli Lidl, DM, Príma buszmegállók, metró a mindennapi közlekedést és bevásárlást egyszerűbbé teszik, így az ingatlan ideális választás, ha a városi életet kedveled. A Sasad környéke biztonságos és csendes, ami különösen fontos lehet a pihenés és a kikapcsolódás szempontjából. A közeli zöld területek és parkok lehetőséget adnak a szabadtéri programokra, sportolásra, vagy akár csak egy kellemes sétára a természetben. Ezen kívül a környék számos szolgáltatással rendelkezik, beleértve a boltokat, éttermeket és iskolákat, így minden szükséges kényelem a közelben megtalálható. Az ingatlan nemcsak egy otthon, hanem egy remek befektetési lehetőség is, hiszen a felkapott környék folyamatosan fejlődik, és az ingatlanpiac értéke is növekvő tendenciát mutat.
Ha kérdéseid lennének, vagy szeretnéd megtekinteni ezt a fantasztikus ingatlant, ne habozz kapcsolatba lépni velem! Bizalommal kereshetsz, és szívesen segítek neked a lakásvásárlás folyamatában. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hiszen egy ilyen ingatlan nem marad sokáig a piacon!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Nagy Ingatlan Powered by RH
Kapcsolattartó: Nagy Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36706287088
Honlap:
 
Képek