Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - II.kerület - Budapest

Családi ház eladó - II.kerület - Budapest

156 000 000 Ft

II.kerület

HSZ: 3477073 Budapest
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 185 m2 Szobák 4
RÖVIDEN AZ INGATLANRÓL
Budapest II. kerületének egyik legszebb zöld részén, Pesthidegkút Ófalun a Széphalom bevásárlóközpont közelében, egy 405 m2-es gondozott telken kínálunk eladásra egy 2004-ben épült, azóta felújított, 185 m2-es, 3 szintes, 5 szobás, nagy teraszos, dupla garázsos családi házat. 
 

A KÖRNYÉK
Az ingatlan Pesthidegkúton található, mindössze 15 percre az Amerikai Iskolától (AISB) és 30 percre a belvárostól. A tömegközlekedés kiváló, a buszmegálló mindössze 1 perc sétára van, így ezzel és autóval is könnyen és gyorsan lehet bejutni a város főbb csomópontjaira. A természetvédelmi terület és a Széphalom Bevásárlóközpont (Spar, Pepco, Rossmann) szintén csak egy rövid séta távolságra található, így a mindennapi ügyek intézése is könnyen megoldható. A fentieken túl a közelben található a Gustave Eiffel Francia Iskola is, ami további előnyt jelenthet a családosoknak.

A HÁZ
Öt külön nyíló szobával, dupla komforttal (két fürdőszoba, két mosdó és mosókonyha), valamint szeparált étkezős konyhával rendelkezik. Az épületet körbe ölelő terasz minden szobából elérhető, így a külső tér könnyen megközelíthető.
A fűtésről és melegvízről egy 2018-ban beszerelt kondenzációs kazán gondoskodik, a magasabb komfort érdekében pedig a szobák klímával, redőnnyel, és szúnyoghálóval is  felszereltek. 

A földszinten egy teraszos nappali, konyha, vendégmosdó, mosókonyha és vendégszoba található, míg az emeleten három világos, erkélyes hálószoba, egy társalgó, egy mosdó és egy fürdőszoba kapott helyet. 
A nyári időszakban a kertben lévő úszómedence teszi kellemesebbé a kikapcsolódást, a téli időszakban pedig az alsó szinten elhelyezett infraszauna és zuhanyzó lehetőséget nyújt a felfrissülésre, illetve a kikapcsolódásra közvetlenül otthon, így téve a mindennapokat még komfortosabbá.

PARKOLÁS
A ház alsó szintjén egy fűthető kétállásos garázs található, amely nemcsak a járművek tárolására ideális, hanem további tárolási funkciókat is elláthat.


 

Ingatlan adatai

Irányár:156 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Budapest
Helység:II.kerület
Irányítószám:1029
Alapterület:185 m2
Szobák száma:4
Energetikai besorolás C
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Parkolás:garázs
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:3
Felújítás éve:2018
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2004
Felújítás éve:2018
Szerkezet:tégla
Telek terület:405 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Németh Gábor
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

358 000 000 Ft

Eladó családi ház

II.kerület

100 m2 3
235 000 000 Ft

Eladó családi ház

II.kerület

240 m2 5
450 000 000 Ft

Eladó családi ház

II.kerület

300 m2 6
További hasonló hirdetések