Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - V.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - V.kerület - Budapest

262 500 000 Ft

V.kerület, Belváros

HSZ: 3461463 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 105 m2 Szobák 3
MEGÉRKEZETT!! ELHOZTAM!!!!

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam ezt a páratlan, luxuskategóriás penthouse lakást Budapest V. kerületének egyik legelőkelőbb utcájában, a Hercegprímás utcában. Ez az impozáns, 105 négyzetméteres ingatlan a belvárosi elegancia és modern kényelem tökéletes harmóniáját nyújtja, amely kiváló befektetési lehetőséget kínál az igényes vásárlók számára.

A lakás frissen felújított, három tágas szobával és két luxus kivitelű fürdőszobával rendelkezik. Az amerikai konyhás nappali tágas, világos tereivel és prémium anyagokból készült, egyedi tervezésű beépített bútorokkal biztosítja a legmagasabb szintű komfortot. A lakás légkondicionált, fűtési rendszere pedig modern gázcirkó, egyedi mérési lehetőségekkel, amely garantálja a kellemes hőmérsékletet az év bármely szakában.

A lakás központi elhelyezkedésének köszönhetően kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, így Budapest bármely pontja könnyedén elérhető. Az elegáns környék számos üzlettel, étteremmel és kávézóval várja az itt lakókat, miközben a csendes utcák nyugalma ideális otthoni környezetet biztosít. A környék turisztikai népszerűsége miatt ez az ingatlan rendkívül keresett a bérbeadási piacon, biztos jövedelemforrást jelentve a tulajdonosnak.

Ez az ingatlan nemcsak egy stílusos és kényelmes otthon, hanem egy kiváló befektetési lehetőség is, amely hosszú távon garantálja a magas hozamokat. Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, kérem, forduljon hozzám bizalommal! Szívesen nyújtok további információkat és segítek az ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Ingatlan adatai

Irányár:262 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:V.kerület, Belváros
Városrész:Belváros
Irányítószám:1051
Alapterület:105 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz cirkó
Ingatlan állapota:újszerű
Kilátás:utcai
Építés éve:0000
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Balogh Csaba
Nagy Ingatlan Powered by RH


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

212 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

V.kerület

158 m2 4
120 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

V.kerület

105 m2 2+1
122 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

V.kerület

91 m2 3+1
További hasonló hirdetések