adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, V.kerület, Belváros 
 

Hivatkozási szám: 3461463
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3461463
Ingatlan adatai
Irányár: 262 500 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 2 500 000 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 105 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: újszerű
Szobák száma: 3
Építés éve: 0000
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
MEGÉRKEZETT!! ELHOZTAM!!!!

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam ezt a páratlan, luxuskategóriás penthouse lakást Budapest V. kerületének egyik legelőkelőbb utcájában, a Hercegprímás utcában. Ez az impozáns, 105 négyzetméteres ingatlan a belvárosi elegancia és modern kényelem tökéletes harmóniáját nyújtja, amely kiváló befektetési lehetőséget kínál az igényes vásárlók számára.

A lakás frissen felújított, három tágas szobával és két luxus kivitelű fürdőszobával rendelkezik. Az amerikai konyhás nappali tágas, világos tereivel és prémium anyagokból készült, egyedi tervezésű beépített bútorokkal biztosítja a legmagasabb szintű komfortot. A lakás légkondicionált, fűtési rendszere pedig modern gázcirkó, egyedi mérési lehetőségekkel, amely garantálja a kellemes hőmérsékletet az év bármely szakában.

A lakás központi elhelyezkedésének köszönhetően kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, így Budapest bármely pontja könnyedén elérhető. Az elegáns környék számos üzlettel, étteremmel és kávézóval várja az itt lakókat, miközben a csendes utcák nyugalma ideális otthoni környezetet biztosít. A környék turisztikai népszerűsége miatt ez az ingatlan rendkívül keresett a bérbeadási piacon, biztos jövedelemforrást jelentve a tulajdonosnak.

Ez az ingatlan nemcsak egy stílusos és kényelmes otthon, hanem egy kiváló befektetési lehetőség is, amely hosszú távon garantálja a magas hozamokat. Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, kérem, forduljon hozzám bizalommal! Szívesen nyújtok további információkat és segítek az ingatlanvásárlás teljes folyamatában.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Nagy Ingatlan Powered by RH
Kapcsolattartó: Balogh Csaba
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 5733
Honlap:
 
Képek