Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Ecséd - Heves megye

Családi ház eladó - Ecséd - Heves megye

28 500 000 Ft

Ecséd

HSZ: 3446716 Heves megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 77 m2 Szobák 3
Fedezd fel álmaid otthonát Ecséden, Heves megyében!

Ez a használt lakóingatlan tökéletes választás családosok számára, akik egy csendes, nyugodt környezetre vágynak, ahol a gyerekek biztonságban játszhatnak, és a szülők is megtalálhatják a pihenés lehetőségét. Az ingatlan az Arany János utcában helyezkedik el, és 77 nm alapterülettel rendelkezik, amely 3 tágas szobát foglal magában. A világos terek és a praktikus elrendezés lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját kis zugát a házban. Szerkezetileg JÓ ÁLLAPOTÚ, szilikátblokkból + téglából épült. Tetőtér igény szerint bővíthető.

Az ingatlanhoz tartozik egy 800 nm-es telek, amely rengeteg lehetőséget kínál a szabadidős tevékenységekre. A kerti tároló praktikus megoldás a kertrendezéshez szükséges eszközök tárolására. A ház alatt található egy száraz PINCE. A fűtés gáz- és egy vegyestüzelésű kazánnal történik, amely gazdaságos megoldás a téli hónapokban.

A felújítandó állapot lehetőséget biztosít arra, hogy saját ízlésed szerint alakítsd át a teret, és a saját stílusodnak megfelelően formáld meg az otthonodat. Az amerikai konyha lehetővé teszi, hogy a főzés közben is együtt lehess a családdal, miközben a közös élmények színtere lehet.

A környék kiemelkedő előnye, hogy RENDEZETT és BIZTONSÁGOS, így ideális választás családok számára. Ecséd közlekedési lehetőségei is kedvezőek, hiszen a közeli buszmegállók révén könnyedén elérheted a környező településeket és városokat vagy akár Budapestet is. A község központjában boltok, iskolák és egyéb szolgáltatások várnak rád.

Ne habozz, ha kérdésed van, vagy szeretnéd megtekinteni az ingatlant, bizalommal kereshetsz! Szívesen válaszolok minden felmerülő kérdésedre, és segítek, hogy megtaláld a tökéletes otthont!

Ingatlan adatai

Irányár:28 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Heves megye
Helység:Ecséd
Irányítószám:3013
Alapterület:77 m2
Szobák száma:3
  kazán
Ingatlan állapota:felújítandó
Kilátás:utcai
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Építés éve:1985
Telek terület:800 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Horváth Tibor
Ingatlanmentor powered by Rock Home


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

20 900 000 Ft

Eladó családi ház

Ecséd

90 m2 3+1
22 900 000 Ft

Eladó családi ház

Ecséd

74 m2 2+1
16 900 000 Ft

Eladó családi ház

Ecséd

103 m2 3
További hasonló hirdetések