adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Heves megye, Ecséd 
 

Hivatkozási szám: 3446716
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3446716
Ingatlan adatai
Irányár: 28 500 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 370 130 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 77 m2
Fűtés: -
Állapota: felújítandó
Szobák száma: 3
Építés éve: 1985
Szintek száma: -
Telekterület: 800 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Fedezd fel álmaid otthonát Ecséden, Heves megyében!

Ez a használt lakóingatlan tökéletes választás családosok számára, akik egy csendes, nyugodt környezetre vágynak, ahol a gyerekek biztonságban játszhatnak, és a szülők is megtalálhatják a pihenés lehetőségét. Az ingatlan az Arany János utcában helyezkedik el, és 77 nm alapterülettel rendelkezik, amely 3 tágas szobát foglal magában. A világos terek és a praktikus elrendezés lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját kis zugát a házban. Szerkezetileg JÓ ÁLLAPOTÚ, szilikátblokkból + téglából épült. Tetőtér igény szerint bővíthető.

Az ingatlanhoz tartozik egy 800 nm-es telek, amely rengeteg lehetőséget kínál a szabadidős tevékenységekre. A kerti tároló praktikus megoldás a kertrendezéshez szükséges eszközök tárolására. A ház alatt található egy száraz PINCE. A fűtés gáz- és egy vegyestüzelésű kazánnal történik, amely gazdaságos megoldás a téli hónapokban.

A felújítandó állapot lehetőséget biztosít arra, hogy saját ízlésed szerint alakítsd át a teret, és a saját stílusodnak megfelelően formáld meg az otthonodat. Az amerikai konyha lehetővé teszi, hogy a főzés közben is együtt lehess a családdal, miközben a közös élmények színtere lehet.

A környék kiemelkedő előnye, hogy RENDEZETT és BIZTONSÁGOS, így ideális választás családok számára. Ecséd közlekedési lehetőségei is kedvezőek, hiszen a közeli buszmegállók révén könnyedén elérheted a környező településeket és városokat vagy akár Budapestet is. A község központjában boltok, iskolák és egyéb szolgáltatások várnak rád.

Ne habozz, ha kérdésed van, vagy szeretnéd megtekinteni az ingatlant, bizalommal kereshetsz! Szívesen válaszolok minden felmerülő kérdésedre, és segítek, hogy megtaláld a tökéletes otthont!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Ingatlanmentor powered by Rock Home
Kapcsolattartó: Horváth Tibor
Hirdető telefonszáma: +36 70 467 6871
Honlap:
 
Képek