Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - XI.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XI.kerület - Budapest

139 000 000 Ft

Régi ár: 120 000 000 Ft

XI.kerület

HSZ: 3445480 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 82 m2 Szobák 3
Eladásra kínálunk  egy kiváló állapotú, teljesen felújított, 82 négyzetméter alapterülettel rendelkező  lakást a 11. kerület közkedvelt, frekventált részén. Az ingatlan három szobával és egy gardróbszobával rendelkezik, így ideális választás családoknak vagy azoknak, akik tágas életteret keresnek. A lakás remek elosztású, világos, és azonnal költözhető állapotban van.

 

Ház jellemzői:

 

A téglaépítésű társasház műszaki állapota jónak mondható, folyamatosan karbantartott épület. Korábban a homlokzat korszerűsítésen, felújításon esett át. A közös tereket a rend és a tisztaság jellemzi, körfolyosója a közös udvarra néz.

 

Lakás jellemzői:

 

A lakás egy 4 szintes társasház 3. emeletén helyezkedik el. A jelenlegi dizájnját és kialakítását a tulajdonos egy lakberendező segítségével álmodta meg.  A lakást a tágas életterek és a stílusosság jellemzi amelyet egy teljeskörű felújítás után nyert el, ekkor villany vezetékek is korszerűsítve lettek. A felújítás során kialakításra kerület egy amerikai konyhás nappali, egy rendkívül tágas hálószoba amelyhez egy praktikusan kialakított gardrób szoba is tartozik, egy dolgozószoba, külön WC, illetve egy gyönyörű fürdőszoba. Fűtésről a költséghatékony gáz cirkó gondoskodik, a nyári hőségben pedig a beépített split klíma teszi kellemessé a hőfokot. A nyugodt, csendes mindennapok érdekében a felújítás során több rétegű műanyag nyílászárók kerültek beszerelésre amelyek nem csak jól szigetelnek, de a csendet is garantálják.

 

Közlekedés, környék:

 

Kiváló tömegközlekedési lehetőségek (buszok, villamosok a közelben), illetve autóval is remek közlekedést kínál ( M1,M7 bevezető). Bevásárlási lehetőségek, iskolák, óvodák, orvosi rendelők, gyógyszertárak pár perces sétatávolságra. Közelben séta távolságon belül parkok zöld területek, Feneketlen-tó illetve rengeteg szabadidős lehetőség.

 

Parkolás:

 

A ház közvetlen közelében mindig könnyen megoldható közterületen ahova lakcímkártyával ingyenes parkolási lehetőség igényelhető.

 

Ez a lakás tökéletes választás lehet mindazok számára, akik egy jól megközelíthető,, modern, felújított lakásban képzelik el otthonukat.

Ingatlan adatai

Irányár:139 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XI.kerület
Irányítószám:1113
Emelet:3. emelet
Alapterület:82 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:utcán, fizetős
Szintek száma:4
Felújítás éve:2019
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:1937
Felújítás éve:2019
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Szlifka Balázs
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

64 990 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

58 m2 1
56 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

32 m2 2
66 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

59 m2 2
További hasonló hirdetések