adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3445480
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3445480
Ingatlan adatai
Irányár: 139 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 695 122 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 82 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 3
Építés éve: 1937
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: -
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Eladásra kínálunk  egy kiváló állapotú, teljesen felújított, 82 négyzetméter alapterülettel rendelkező  lakást a 11. kerület közkedvelt, frekventált részén. Az ingatlan három szobával és egy gardróbszobával rendelkezik, így ideális választás családoknak vagy azoknak, akik tágas életteret keresnek. A lakás remek elosztású, világos, és azonnal költözhető állapotban van.

 

Ház jellemzői:

 

A téglaépítésű társasház műszaki állapota jónak mondható, folyamatosan karbantartott épület. Korábban a homlokzat korszerűsítésen, felújításon esett át. A közös tereket a rend és a tisztaság jellemzi, körfolyosója a közös udvarra néz.

 

Lakás jellemzői:

 

A lakás egy 4 szintes társasház 3. emeletén helyezkedik el. A jelenlegi dizájnját és kialakítását a tulajdonos egy lakberendező segítségével álmodta meg.  A lakást a tágas életterek és a stílusosság jellemzi amelyet egy teljeskörű felújítás után nyert el, ekkor villany vezetékek is korszerűsítve lettek. A felújítás során kialakításra kerület egy amerikai konyhás nappali, egy rendkívül tágas hálószoba amelyhez egy praktikusan kialakított gardrób szoba is tartozik, egy dolgozószoba, külön WC, illetve egy gyönyörű fürdőszoba. Fűtésről a költséghatékony gáz cirkó gondoskodik, a nyári hőségben pedig a beépített split klíma teszi kellemessé a hőfokot. A nyugodt, csendes mindennapok érdekében a felújítás során több rétegű műanyag nyílászárók kerültek beszerelésre amelyek nem csak jól szigetelnek, de a csendet is garantálják.

 

Közlekedés, környék:

 

Kiváló tömegközlekedési lehetőségek (buszok, villamosok a közelben), illetve autóval is remek közlekedést kínál ( M1,M7 bevezető). Bevásárlási lehetőségek, iskolák, óvodák, orvosi rendelők, gyógyszertárak pár perces sétatávolságra. Közelben séta távolságon belül parkok zöld területek, Feneketlen-tó illetve rengeteg szabadidős lehetőség.

 

Parkolás:

 

A ház közvetlen közelében mindig könnyen megoldható közterületen ahova lakcímkártyával ingyenes parkolási lehetőség igényelhető.

 

Ez a lakás tökéletes választás lehet mindazok számára, akik egy jól megközelíthető,, modern, felújított lakásban képzelik el otthonukat.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Szlifka Balázs
Hirdető telefonszáma: +36 30 701-1203
Honlap:
 
Képek