Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - XII.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XII.kerület - Budapest

159 000 000 Ft

XII.kerület

HSZ: 3402192 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 58 m2 Szobák 2
Lokáció

A Németvölgyi Residence egy 8,583 négyzetméter, ősfás területű ingatlanra tervezett, 6 épületből álló villapark, mely Budapest egyik legnívósabb zöld kerületében, a XII. kerületben a Németvölgyi út és a Stromfeld Aurél út között elterülő lankás területen helyezkedik el.

Az épületek innovatív építészeti stílusban, exkluzív külső megjelenéssel emelik majd a környék patinás házainak hangulatát. A homlokzatokon meg¬jelenő különböző színes üvegfelületek díszítik és teszik egyedivé az épületeket. Építészeti megjelenését tekintve modern, változatos tömegű épületek kapnak helyet benne. A projekt különlegessége, hogy az alaprajzok szintenként teljesen különbözőek, valamint minden lakás terasszal és hatalmas üvegfelületekkel rendelkezik. A tervezési koncepció az volt, hogy az épületek egyfajta „kertház” hatást keltsenek: a földszinti lakások esetén a saját kert, az emeleti lakásoknál a nagy teraszok révén, illetve az ősfás parkon keresztül „saját kertes ház” élményt nyújt majd az itt lakóknak. Ugyanezt segíti elő az épületek kialakítása is: a visszalépcsőzés valamint a csekély egybefüggő falfelületek miatt nagyobb a térhatás az egyes épületek között. Ezek a finom megoldások keltik a „táj jellegű” beépítés érzetét, és ezáltal teljesítik a projekt építészeti célkitűzését.

A projekt, a főváros egyik legélhetőbb részén, a XII. kerületben, a hegyvidéki terület bevezető lankás területén helyezkedik el, panorámával a Budai várra és Pest számos építészeti nevezetességére. A környék patinás épületei között igazi különlegesség a tervezett újépítésű lakópark. A környék megfelel a zöldövezeti elhelyezkedés minden kritériumának, de Buda legfontosabb közlekedési és szolgáltatási csomópontjai is perceken belül elérhető távolságra találhatóak. A Királyhágó tér és a Böszörményi út közvetlen szomszédsága egyedülálló infrastrukturális ellátottságával különlegesen sokszínű lehetőségeket kínál. Bisztrók, éttermek és cukrászdák várják a leendő lakástulajdonosokat felejthetetlen gasztro élményekkel, mozik és művelődési ház gondoskodnak a változatos kulturális programokról. A testi-lelki feltöltődésről uszodakomplexum, prémium fitness létesítmények valamint masszázs, spa és wellness programok gondoskodnak.

Lakás jellemzői
Az újépítésű társasház földszintjén elhelyezkedő, 53 nm-es, 10 m2 terasszal és 20 m2 kerttel is rendelkező, kertkapcsolatos lakás megálmodásakor egybefüggő terek megalkotására törekedtek a modern elegancia jegyében. A lakás teljes egyedi bútorzattal együtt, gépesítve eladó. Tájolása déli, így ennek és a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően egész nap fényárban úszik. A komfort érdekében központi klíma és elektromosan állítható redőnyök is beszerelésre kerültek.

Parkolás
A lakással együtt eladó egy  elektromos töltővel ellátott parkolóhely, valamint egy 10 m2 tároló, amelyek kötelezően megvásárolandók +29 Millió forintért.
 

 

Ingatlan adatai

Irányár:159 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XII.kerület
Irányítószám:1122
Emelet:Földszint
Alapterület:58 m2
Szobák száma:2
Ingatlan állapota:újépítésű alapkivitel
Szintek száma:3
Jellemzők:lift
Szerkezet:tégla
Telek terület:20 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Németh Gábor
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

120 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XII.kerület

71 m2 3
192 700 000 Ft

Eladó tégla lakás

XII.kerület

60 m2 2
302 400 000 Ft

Eladó tégla lakás

XII.kerület

92 m2 3
További hasonló hirdetések