Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - II.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - II.kerület - Budapest

329 000 000 Ft

II.kerület

HSZ: 3394721 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 85 m2 Szobák 3
-85 nm alapterület

-40 nm körbefutó, napfényes terasz

-2021-es építés

-kiváló lokáció

-lift

-teremgarázshely

 

INGATLAN HELYSZÍNE

Az ingatlan Budán, a II. kerületben, különleges adottságokkal rendelkező helyszínen található. Az épületben található egy LIDL szupermarket, a MAMMUT bevásárlóközpont, a MILLENÁRIS PARK, valamint a 4-6-os villamos megállója (Széna tér) mindössze 5 perc sétával elérhető. A Széll Kálmán tér 7 percre, a Batthyány tér pedig 9 percre található gyalog. A BUDAI VÁR egy kényelmes, negyedórás séta távolságban helyezkedik el, és a környéken számos kiváló étterem, pékség és bisztró is található.

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI

Az épület 2021-ben épült,  új építésű, modern kialakítással és magas színvonalú kivitelezéssel rendelkezik. A lift és egyéb színvonalas kényelmi szolgáltatások, a modern környezet, kényelmes, luxus életérzést kínál. Az épület 6 emeletes, a lakás a 2.szinten helyezkedik el.

 

LAKÁS JELLEMZŐI

A lakás 85 nm-es és 3 m feletti belmagassággal büszkélkedhet. Az ingatlanhoz tartozik egy 40 nm-es, körbefutó terasz is, amely kiváló kilátást biztosít. A lakás elrendezése praktikus és tágas: egy hatalmas amerikai konyhás nappali, egy kamra, két hálószoba, egy fürdőszoba, egy gardróbszoba, előszoba és egy nagy terasz található benne. Az ingatlan a D-i tájolásnak köszönhetően kiváló fényviszonyokkal rendelkezik, a nagy terasz további lehetőséget biztosít a pihenésre és a kikapcsolódásra.

 

MŰSZAKI ADATOK

A lakás műszaki felszereltsége kiemelkedő: a konyhában német minőségű, egyedileg tervezett konyhabútor és konyhasziget (NOBILIA) található, beépített konyhagépekkel (BOSCH, ELECTROLUX, AEG). A nappaliban klasszikus-modern, egyedileg készített beépített könyvesszekrény található, amely a konyha stílusához igazodik. A fürdőszobában prémium minőségű csaptelepek (HANSGROHE) és fürdőszoba szekrény (GEBERIT) található, valamint prémium minőségű burkolatok (EGGER padló, ARGENTA kő) kerültek beépítésre. A lakásban mennyezeti és padló hűtés-fűtés rendszer működik, a hőmérséklet helyiségenként szabályozható, és a nyílászárók hangszigeteltek.

 

PARKOLÁS

Az ingatlanhoz egy sorompóval védett mélygarázsban található autóbeálló is vásárolható, amelynek ára 20.000.000 HUF. Ezenkívül lehetőség van autóbeálló bérlésre is.

 

Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Ha kérdése van vagy megtekinteé az ingatlant, kerssen bizalommal!

Ingatlan adatai

Irányár:329 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:II.kerület
Irányítószám:1027
Emelet:2. emelet
Alapterület:85 m2
Szobák száma:3
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újszerű
Parkolás:teremgarázs
Kilátás:utcai
Szintek száma:6
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift, akadálymentes
Építés éve:2021
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

László Viktória
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

40 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

29 m2 1
45 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

32 m2 1
92 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

62 m2 2
További hasonló hirdetések