adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, II.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3394721
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3394721
Ingatlan adatai
Irányár: 329 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 3 870 588 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 85 m2
Fűtés: -
Állapota: újszerű
Szobák száma: 3
Építés éve: 2021
Szintek száma: 6
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: teremgarázs
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
-85 nm alapterület

-40 nm körbefutó, napfényes terasz

-2021-es építés

-kiváló lokáció

-lift

-teremgarázshely

 

INGATLAN HELYSZÍNE

Az ingatlan Budán, a II. kerületben, különleges adottságokkal rendelkező helyszínen található. Az épületben található egy LIDL szupermarket, a MAMMUT bevásárlóközpont, a MILLENÁRIS PARK, valamint a 4-6-os villamos megállója (Széna tér) mindössze 5 perc sétával elérhető. A Széll Kálmán tér 7 percre, a Batthyány tér pedig 9 percre található gyalog. A BUDAI VÁR egy kényelmes, negyedórás séta távolságban helyezkedik el, és a környéken számos kiváló étterem, pékség és bisztró is található.

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI

Az épület 2021-ben épült,  új építésű, modern kialakítással és magas színvonalú kivitelezéssel rendelkezik. A lift és egyéb színvonalas kényelmi szolgáltatások, a modern környezet, kényelmes, luxus életérzést kínál. Az épület 6 emeletes, a lakás a 2.szinten helyezkedik el.

 

LAKÁS JELLEMZŐI

A lakás 85 nm-es és 3 m feletti belmagassággal büszkélkedhet. Az ingatlanhoz tartozik egy 40 nm-es, körbefutó terasz is, amely kiváló kilátást biztosít. A lakás elrendezése praktikus és tágas: egy hatalmas amerikai konyhás nappali, egy kamra, két hálószoba, egy fürdőszoba, egy gardróbszoba, előszoba és egy nagy terasz található benne. Az ingatlan a D-i tájolásnak köszönhetően kiváló fényviszonyokkal rendelkezik, a nagy terasz további lehetőséget biztosít a pihenésre és a kikapcsolódásra.

 

MŰSZAKI ADATOK

A lakás műszaki felszereltsége kiemelkedő: a konyhában német minőségű, egyedileg tervezett konyhabútor és konyhasziget (NOBILIA) található, beépített konyhagépekkel (BOSCH, ELECTROLUX, AEG). A nappaliban klasszikus-modern, egyedileg készített beépített könyvesszekrény található, amely a konyha stílusához igazodik. A fürdőszobában prémium minőségű csaptelepek (HANSGROHE) és fürdőszoba szekrény (GEBERIT) található, valamint prémium minőségű burkolatok (EGGER padló, ARGENTA kő) kerültek beépítésre. A lakásban mennyezeti és padló hűtés-fűtés rendszer működik, a hőmérséklet helyiségenként szabályozható, és a nyílászárók hangszigeteltek.

 

PARKOLÁS

Az ingatlanhoz egy sorompóval védett mélygarázsban található autóbeálló is vásárolható, amelynek ára 20.000.000 HUF. Ezenkívül lehetőség van autóbeálló bérlésre is.

 

Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Ha kérdése van vagy megtekinteé az ingatlant, kerssen bizalommal!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: László Viktória
Hirdető telefonszáma:
Honlap:
 
Képek