Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - X.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - X.kerület - Budapest

66 900 000 Ft

X.kerület, Népliget

HSZ: 3372668 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 57 m2 Szobák 2
Budapest 10. kerületben, a Taraliget lakóparkban, csodás kilátással, 2. emeleti, erkélyes lakás várja új tulajdonosát. A lakás alapterülete 57 nm. 2 külön szoba, előszoba, fürdő, étkező és nappali helyiségek állnak rendelkezésre. A nappaliból nyílik a 14 nm alapterületű fedett erkély. A lakás vételárába a konyhabútor és számos beépített bútor is beletartozik. A közös költség rezsivel együtt max 58 ezer havonta (ebben minden benne van). A lakáshoz kötelezően tartozik egy teremgarázsban található parkolórész is, külön helyrajzi számon. Ennek értéke a vételáron felül 3 millió ft. A teremgarázs bejárata távirányítással nyíló garázskapu, beállóhelyenként 1 db távirányítóval. A lakóparkban rendezett, parkosított környezet várja a hazaérkezőket, szökőkúttal, játszótérrel, kerti padokkal és kültéri parkolóhelyekkel. Éjszakai portaszolgálat biztosított.

Az épületben korszerű kondenzációs kazánról működő központi, radiátoros fűtés és melegvíz ellátó rendszer üzemel. A lakás fogyasztása (meleg víz, fűtés, villany) egyedi mérővel történik. Áram 32 A.

A lakópark tömegközlekedéssel és autóval is kiválóan megközelíthető. A belváros is kevesebb, mint 15 perc alatt érhető el tömegközlekedéssel. A gyalogosan közlekedők a 9-es autóbusszal eljuthatnak a belváros szívébe, a Deák térre, valamint a 28-as villamossal a Blaha Lujza térre. A lakóparktól három villamos megállóra van a Kőbánya alsó vasútállomás, ahonnan induló busz és villamos járatokkal Budapest különböző pontjai könnyen megközelíthetők. Népligeti autóbusz pályaudvar 10 perc. A közelben számos üzlet, szolgáltatás, közintézmény és bevásárló központ is van. Pár perc sétára található az idén újonnan átadott modern óvoda, illetve mellette az általános iskola.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a lakóparki lakás, kérem, keressen a megadott elérhetőségen.

Ingatlan adatai

Irányár:66 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:X.kerület, Népliget
Városrész:Népliget
Irányítószám:1101
Emelet:2. emelet
Alapterület:57 m2
Szobák száma:2
Fűtés:házközpontú, egyedi mérővel
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újszerű
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:beállóhely
Kilátás:udvari
Szintek száma:4
Közművek:vízóra
Extrák:kaputelefon, klíma, amerikai konyha, redőny
Építés éve:2009
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Kecskés Zoltán
Nagy Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

111 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

X.kerület

82 m2 4
36 490 000 Ft

Eladó tégla lakás

X.kerület

42 m2 2
31 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

X.kerület

48 m2 1
További hasonló hirdetések