adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, X.kerület, Népliget 
 

Hivatkozási szám: 3372668
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3372668
Ingatlan adatai
Irányár: 66 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 173 684 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 57 m2
Fűtés: házközpontú, egyedi mérővel
Állapota: újszerű
Szobák száma: 2
Építés éve: 2009
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: kaputelefon, klíma, amerikai konyha, redőny
Részletes leírás
Budapest 10. kerületben, a Taraliget lakóparkban, csodás kilátással, 2. emeleti, erkélyes lakás várja új tulajdonosát. A lakás alapterülete 57 nm. 2 külön szoba, előszoba, fürdő, étkező és nappali helyiségek állnak rendelkezésre. A nappaliból nyílik a 14 nm alapterületű fedett erkély. A lakás vételárába a konyhabútor és számos beépített bútor is beletartozik. A közös költség rezsivel együtt max 58 ezer havonta (ebben minden benne van). A lakáshoz kötelezően tartozik egy teremgarázsban található parkolórész is, külön helyrajzi számon. Ennek értéke a vételáron felül 3 millió ft. A teremgarázs bejárata távirányítással nyíló garázskapu, beállóhelyenként 1 db távirányítóval. A lakóparkban rendezett, parkosított környezet várja a hazaérkezőket, szökőkúttal, játszótérrel, kerti padokkal és kültéri parkolóhelyekkel. Éjszakai portaszolgálat biztosított.

Az épületben korszerű kondenzációs kazánról működő központi, radiátoros fűtés és melegvíz ellátó rendszer üzemel. A lakás fogyasztása (meleg víz, fűtés, villany) egyedi mérővel történik. Áram 32 A.

A lakópark tömegközlekedéssel és autóval is kiválóan megközelíthető. A belváros is kevesebb, mint 15 perc alatt érhető el tömegközlekedéssel. A gyalogosan közlekedők a 9-es autóbusszal eljuthatnak a belváros szívébe, a Deák térre, valamint a 28-as villamossal a Blaha Lujza térre. A lakóparktól három villamos megállóra van a Kőbánya alsó vasútállomás, ahonnan induló busz és villamos járatokkal Budapest különböző pontjai könnyen megközelíthetők. Népligeti autóbusz pályaudvar 10 perc. A közelben számos üzlet, szolgáltatás, közintézmény és bevásárló központ is van. Pár perc sétára található az idén újonnan átadott modern óvoda, illetve mellette az általános iskola.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a lakóparki lakás, kérem, keressen a megadott elérhetőségen.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Nagy Ingatlan
Kapcsolattartó: Kecskés Zoltán
Hirdető telefonszáma: 06-70-77-22-430
Honlap:
 
Képek