Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - XIV.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XIV.kerület - Budapest

53 300 000 Ft

XIV.kerület

HSZ: 3296151 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 62 m2 Szobák 3
Hangulatos, nagyon világos, legfelső szinti lakást kínálok Zugló Törökőr városrészében. Az ötvenes években épült téglaház tetejére még egy szintet építettek a 90-es években, itt került kialakításra ez a barátságos, belső kétszintes otthon is. Itt végre senki sem fog a feje felett ugrálni!

Bár az utca kissé forgalmasabb, de itt, a felső szinten szinte már semmi zaj hallatszik ebből, csak az ablakokon szinte bebólintgató hatalmas fák susogása és a madárcsicsergés hallható. A ház háta mögött nagy park, játszótér van, ahová a házból közvetlenül is ki lehet jutni.

A lakás alsó szintjén egy tágas amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, fürdőszoba, külön WC, gardróbhelyiség és egy kis kamra került kialakításra. A felső szinti 30 m2 alapterületű padlásszoba roppant hangulatos, világos, pompás kamasz-birodalom, vagy dolgozószoba lehet. Igen, lesz vele egy kis munka, mert biztonságosabbá kellene tenni a lépcsőt, akár egy korláttal, vagy egy gipszkartonfal építésével. És persze a tetőtér miatt nyáron meleg is, de a kiváló klímaberendezés megoldja ezt a gondot.

Alapvetően jó állapotú a lakás, esetleg némi esztétikai csinosítást elbírna. A remek hőszigetelő üvegezésű fa ablakokat kár lenne lecserélni.  A nappali padlólap borítása pár helyen alig láthatóan megrepedezett, erre lehetne pl laminált lapot tenni.

A fűtésről és a melegvízről saját kondenzációs kombi gázcirkó gondoskodik.

A társasház műszaki nagyberendezéseit, vezetékeit már teljesen felújították. Jelentős összegű megtakarítással rendelkezik, így az esedékes homlokzati felújítás az új lakónak nem jelent majd plusz költséget.

Közlekedés szempontjából nagyon jó helyen található a ház, pl. a Keleti pályaudvar 12 perc alatt, a kisföldalatti Mexikói úti végállomása 8 perc alatt elérhető.

Kérem, hívjon, ha úgy gondolja, ez a lakás épp önre vár. Tehermentes, üres, vagyis a kifizetést követően azonnal birtokba vehető.

Ingatlan adatai

Irányár:53 300 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XIV.kerület
Irányítószám:1145
Alapterület:62 m2
Szobák száma:3
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:utcán, fizetős
Kilátás:utcai
Szintek száma:4
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:1990
Állapot kívül:átlagos
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Szikszainé Szabó Éva
Egylet.hu


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

108 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

66 m2 3
57 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

45 m2 2
42 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

36 m2 1
További hasonló hirdetések