adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XIV.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3296151
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3296151
Ingatlan adatai
Irányár: 53 300 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 859 677 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 62 m2
Fűtés: -
Állapota:
Szobák száma: 3
Építés éve: 1990
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Hangulatos, nagyon világos, legfelső szinti lakást kínálok Zugló Törökőr városrészében. Az ötvenes években épült téglaház tetejére még egy szintet építettek a 90-es években, itt került kialakításra ez a barátságos, belső kétszintes otthon is. Itt végre senki sem fog a feje felett ugrálni!

Bár az utca kissé forgalmasabb, de itt, a felső szinten szinte már semmi zaj hallatszik ebből, csak az ablakokon szinte bebólintgató hatalmas fák susogása és a madárcsicsergés hallható. A ház háta mögött nagy park, játszótér van, ahová a házból közvetlenül is ki lehet jutni.

A lakás alsó szintjén egy tágas amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, fürdőszoba, külön WC, gardróbhelyiség és egy kis kamra került kialakításra. A felső szinti 30 m2 alapterületű padlásszoba roppant hangulatos, világos, pompás kamasz-birodalom, vagy dolgozószoba lehet. Igen, lesz vele egy kis munka, mert biztonságosabbá kellene tenni a lépcsőt, akár egy korláttal, vagy egy gipszkartonfal építésével. És persze a tetőtér miatt nyáron meleg is, de a kiváló klímaberendezés megoldja ezt a gondot.

Alapvetően jó állapotú a lakás, esetleg némi esztétikai csinosítást elbírna. A remek hőszigetelő üvegezésű fa ablakokat kár lenne lecserélni.  A nappali padlólap borítása pár helyen alig láthatóan megrepedezett, erre lehetne pl laminált lapot tenni.

A fűtésről és a melegvízről saját kondenzációs kombi gázcirkó gondoskodik.

A társasház műszaki nagyberendezéseit, vezetékeit már teljesen felújították. Jelentős összegű megtakarítással rendelkezik, így az esedékes homlokzati felújítás az új lakónak nem jelent majd plusz költséget.

Közlekedés szempontjából nagyon jó helyen található a ház, pl. a Keleti pályaudvar 12 perc alatt, a kisföldalatti Mexikói úti végállomása 8 perc alatt elérhető.

Kérem, hívjon, ha úgy gondolja, ez a lakás épp önre vár. Tehermentes, üres, vagyis a kifizetést követően azonnal birtokba vehető.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Egylet.hu
Kapcsolattartó: Szikszainé Szabó Éva
Hirdető telefonszáma: +36 20 472-9554
Honlap:
 
Képek