Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Kozármisleny - Baranya megye

Családi ház eladó - Kozármisleny - Baranya megye

96 850 000 Ft

Kozármisleny

HSZ: 3251275 Baranya megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 230 m2 Szobák 6
NAGYCSALÁDOSOK FIGYELEM! Kozármisleny Újfalu részén iskolától, óvodától, sportcsarnoktól, szolgáltató és bevásárló központtól pár perc távolságra, kínálunk megvételre tágas terekkel kialakított, nappali + 5 szobás, napfényes, méretéből eredően könnyen kezelhető kertes családi házat.

2015-ben történt felújítás során műanyag redőnyös nyílászárok beépítésre kerültek, járólapokat és szalagparkettákat helyeztek le a szobákban, fürdőszobákban, előszobában, igényes, bézs színű műkővel burkoltak le a nappali egyik oldalát, amely egyik üde színfoltja a háznak.

A gépészetre is gondoltak a tulajdonosok, ezért hatékonyság és energiatakarékosság szempontjából, kazáncsere történt az egyik legjobb márkából, valamint hűtő-fűtő klímákat is elhelyeztek. A szintenként szakaszolható padlófűtés kedvező megoldás lehet bizonyos időszakokban. A fűtési rendszert minden évben karbantartották. A fűtési költségeket jelentősen csökkentette és a melegebb hőérzetet növelte a 12 cm külső homlokzati hőszigetelés, amely szinte már elengedhetetlen a modern házaknál. A tulajdonos gondos és állapotmegőrző hozzáállása miatt a BRAMAC tetőcserép és a tetőtéri Velux ablakok még ennyi idő után is tökéletes állapotban mutatkoznak.

A telek hátsó részében jelenleg is folyik a kert hátsó falának építése, ezáltal a szomszédok felé teljesen zárt lesz az átlátás. A kerti csap külön vízmérőórával rendelkezik, ezért könnyen követhető a felhasználási mennyiség.

Ennél az igényesen kívül és belül karbantartott házra a biztonságra is figyelmet fordítottak, ugyanis a kamerák telepítését elvégezték. Nekem az ingatlanban a legjobban az tetszik, hogy az elosztása kifejezetten család barát, több gyermek esetén is a saját életterük elhatárolhatóak, és a bölcsőde, iskola, sportcsarnok könnyen elérhető gyalogosan is.

 

FIGYELEM! A tulajdonos beszámít 40-50 MFt közötti ingatlant!

Az ingatlan tehermentes, rövid időn birtokba vehető. Hívjon és vásárolja meg mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.  

Ingatlan adatai

Irányár:96 850 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Baranya megye
Helység:Kozármisleny
Irányítószám:7761
Alapterület:230 m2
Szobák száma:6
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újszerű
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:garázs
Kilátás:udvari
Szintek száma:3
Felújítás éve:2015
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:1993
Felújítás éve:2015
Szerkezet:tégla
Telek terület:860 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Kocsis Attila
Büki Immobilien


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

70 900 000 Ft

Eladó családi ház

Kozármisleny

147 m2 5
89 900 000 Ft

Eladó családi ház

Kozármisleny

121 m2 0
165 000 000 Ft

Eladó családi ház

Kozármisleny

500 m2 11
További hasonló hirdetések