Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Ikerház kiadó - Debrecen - Hajdú-Bihar megye

Ikerház kiadó - Debrecen - Hajdú-Bihar megye

1 100 000 Ft/hó

Debrecen

HSZ: 3250905 Hajdú-Bihar megye
Kategória kiadó Típus ikerház Alapterület 160 m2 Szobák 5
FIGYELEM, EXKLUZÍV AJÁNLAT DEBRECEN-LIGET LAKÓPARKBAN! Lehengerlően elegáns, ÚJ ÉPÍTÉSŰ otthon várja az igényes bérlőit, aki vágyik a csendre, nyugalomra és a modern élet kényelmére. Álmodja meg életét ebben a LENYŰGÖZŐ, 160m2-es családi házban, amely nappalis + 4 hálószobás kialakítással, kiegészülve egy praktikus dolgozószobával kínálja Önt egy igazi otthon meghitt hangulatába! Két fürdőszobája modern és stílusos, a mosókonyhával és a gardróbszobával pedig a mindennapokat teszi könnyebbé. A KLÍMABERENDEZÉS minden szobában garantáltan kellemes hőérzetet biztosít az év minden napján!

A konyha igazi különlegesség: ÚJ NÉMET KONYHABÚTOR és minőségi konyhai gépek segítik a napi főzés élményét. A VISSZAFOGOTT ELEGANCIÁJÚ kert parkosított, öntözőrendszerrel ellátott, ahol a nyugalmat és a természet közelségét élvezheti.

Az 1 ÁLLÁSOS GARÁZS, automata garázskapuval és utcai kapuval, a biztonságos parkolást szolgálja. A ház 2024. május 1-től kiadó hosszú távra. Bérleti díj: 1.100.000.-Ft/hó. Élvezze az EXTRA KOMFORTot ebben a gyönyörűen megtervezett és kivitelezett házban! Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, jöjjön, nézze meg és költözzön be álmai otthonába!
(hivatkozási szám: M109625)

Ingatlan adatai

Irányár:1 100 000 Ft/hó
Kategória:kiadó
Típus:ikerház
Megye:Hajdú-Bihar megye
Helység:Debrecen
Alapterület:160 m2
Szobák száma:5
Ingatlan állapota:újszerű
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Bécsiné Kocsár Aliz
PARTNER INGATLAN


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések