adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Hajdú-Bihar megye, Debrecen 
 

Hivatkozási szám: 3250905
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3250905
Ingatlan adatai
Irányár: 1 100 000 Ft/hó
Típus: ikerház
Kategória: kiadó
Alapterület: 160 m2
Fűtés: -
Állapota: újszerű
Szobák száma: 5
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
FIGYELEM, EXKLUZÍV AJÁNLAT DEBRECEN-LIGET LAKÓPARKBAN! Lehengerlően elegáns, ÚJ ÉPÍTÉSŰ otthon várja az igényes bérlőit, aki vágyik a csendre, nyugalomra és a modern élet kényelmére. Álmodja meg életét ebben a LENYŰGÖZŐ, 160m2-es családi házban, amely nappalis + 4 hálószobás kialakítással, kiegészülve egy praktikus dolgozószobával kínálja Önt egy igazi otthon meghitt hangulatába! Két fürdőszobája modern és stílusos, a mosókonyhával és a gardróbszobával pedig a mindennapokat teszi könnyebbé. A KLÍMABERENDEZÉS minden szobában garantáltan kellemes hőérzetet biztosít az év minden napján!

A konyha igazi különlegesség: ÚJ NÉMET KONYHABÚTOR és minőségi konyhai gépek segítik a napi főzés élményét. A VISSZAFOGOTT ELEGANCIÁJÚ kert parkosított, öntözőrendszerrel ellátott, ahol a nyugalmat és a természet közelségét élvezheti.

Az 1 ÁLLÁSOS GARÁZS, automata garázskapuval és utcai kapuval, a biztonságos parkolást szolgálja. A ház 2024. május 1-től kiadó hosszú távra. Bérleti díj: 1.100.000.-Ft/hó. Élvezze az EXTRA KOMFORTot ebben a gyönyörűen megtervezett és kivitelezett házban! Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, jöjjön, nézze meg és költözzön be álmai otthonába!
(hivatkozási szám: M109625)
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: PARTNER INGATLAN
Kapcsolattartó: Bécsiné Kocsár Aliz
Hirdető telefonszáma: +36205022460
Honlap:
 
Képek