Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

építési telek eladó - Érd - Pest megye

Építési telek eladó - Érd - Pest megye

39 900 000 Ft

Régi ár: 55 000 000 Ft

Érd

HSZ: 3105880 Johanna utca Pest megye
Kategória eladó Típus építési telek Alapterület 203 m2 Szobák 4
Ez a nagyméretű, összközműves építési telek Érd központjában, mégis egy csendes - női neves - zsákutcában található, ahonnan csodás kilátás tárul a városra és a városon túli dombos övezetre. Az utcában lévő telkek méretéből adódóan a szomszédos házak olyan távolságban épültek, amely intím környezet teremtését teszi lehetővé az eladó telken, ezenfelül többféle gyümölcsfa, valamint 3 sor szőlős is gazdagítja. 

 

A telken korábban egy 30 nm alapterületű, erős alappal rendelkező, pincézett hétvégi ház állt, amelyet az eladók elbontattak és a meglévő pincére egy olyan energiatakarékos lakóházat terveztek, amely élhető, tágas, ám mégis helytakarékos terekkel egy 4-5 fős család számára hosszú távon kényelmes otthon kialakítását teszi lehetővé. A tervek tetőtérbeépítés lehetőségével készültek, így annak engedélye is már adott a telek leendő tulajdonosa(i) számára. Az építési engedély 2027-ig érvényes.  A pince és a rajta lévő alap - építkezésre alkalmas - statikai állapota szakértő által igazolt. Az építkezés megkezdéséhez szükséges a meglévő alaphoz csatolt terasz, valamint a korábbi hétvégi ház kéményének elbontása. 

 

Az ingatlan 1 kilóméteres körzetben elérhető óvoda, iskola, zeneiskola, művelődési ház, rendelőintézet, gyógyszertár, bíróság, ügyészség, rendőrség, illetőleg piac.

Autóval 5 percen belül a város központ, hipermarket, valamint az M6 és M0 autópálya, továbbá a 6-os út és 7-es út. A  2-3 kilóméteren belül található kirándulóhelyek és a Duna-part kikapcsolódást és igazi természetközeli élményt nyújthat annak, aki leendő otthonát képzeli el ezen a szép telken.

Ingatlan adatai

Irányár:39 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:építési telek
Megye:Pest megye
Helység:Érd
Irányítószám:2030
Cím:Johanna utca
Alapterület:203 m2
Szobák száma:4
Szintek száma:2
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Szerkezet:tégla
Telek terület:1 042 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Madarász Norbert
Orion Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

420 000 000 Ft

Eladó építési telek

Érd

1 m2 0
26 000 000 Ft

Eladó építési telek

Érd

2369 m2 0
350 000 000 Ft

Eladó építési telek

Érd

1 m2 0
További hasonló hirdetések