adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Pest megye, Érd 
Johanna utca 

Hivatkozási szám: 3105880
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3105880
Ingatlan adatai
Irányár: 39 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 196 552 Ft
Típus: építési telek
Kategória: eladó
Alapterület: 203 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: 4
Építés éve: -
Szintek száma: 2
Telekterület: 1 042 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Ez a nagyméretű, összközműves építési telek Érd központjában, mégis egy csendes - női neves - zsákutcában található, ahonnan csodás kilátás tárul a városra és a városon túli dombos övezetre. Az utcában lévő telkek méretéből adódóan a szomszédos házak olyan távolságban épültek, amely intím környezet teremtését teszi lehetővé az eladó telken, ezenfelül többféle gyümölcsfa, valamint 3 sor szőlős is gazdagítja. 

 

A telken korábban egy 30 nm alapterületű, erős alappal rendelkező, pincézett hétvégi ház állt, amelyet az eladók elbontattak és a meglévő pincére egy olyan energiatakarékos lakóházat terveztek, amely élhető, tágas, ám mégis helytakarékos terekkel egy 4-5 fős család számára hosszú távon kényelmes otthon kialakítását teszi lehetővé. A tervek tetőtérbeépítés lehetőségével készültek, így annak engedélye is már adott a telek leendő tulajdonosa(i) számára. Az építési engedély 2027-ig érvényes.  A pince és a rajta lévő alap - építkezésre alkalmas - statikai állapota szakértő által igazolt. Az építkezés megkezdéséhez szükséges a meglévő alaphoz csatolt terasz, valamint a korábbi hétvégi ház kéményének elbontása. 

 

Az ingatlan 1 kilóméteres körzetben elérhető óvoda, iskola, zeneiskola, művelődési ház, rendelőintézet, gyógyszertár, bíróság, ügyészség, rendőrség, illetőleg piac.

Autóval 5 percen belül a város központ, hipermarket, valamint az M6 és M0 autópálya, továbbá a 6-os út és 7-es út. A  2-3 kilóméteren belül található kirándulóhelyek és a Duna-part kikapcsolódást és igazi természetközeli élményt nyújthat annak, aki leendő otthonát képzeli el ezen a szép telken.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Orion Ingatlan
Kapcsolattartó: Madarász Norbert
Hirdető telefonszáma: +36 70 637-7317
Honlap:
 
Képek