Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

építési telek eladó - Székesfehérvár - Fejér megye

Építési telek eladó - Székesfehérvár - Fejér megye

28 800 000 Ft

Székesfehérvár

HSZ: 2948648 Fejér megye
Kategória eladó Típus építési telek Alapterület 800 m2 Szobák
Székesfehérvár Öreghegy nyugati részén, a Fiskális úti orvosi rendelő közelében kb. 800 m2, nyugati tájolású építési telek eladó.

Ennek része a bejárást biztosító, kb. 3 m széles magánút is. A telek mérete lehetővé teszi a nagyméretű földszintes ház építését. (Beépíthetőség 30%, 4,5 m építménymagasság.)

 

Ajánlom ezt a telket azoknak, akik szeretnek csendes, zöld környezetben, de kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkező területen élni. A telekalakítás folyamatban van, ezért az új tulajdonos egyedi igényei szerint még van lehetőség a kisebb módosításokra. Eldönthető még az is, hogy magánútról való megközelítés, vagy nyeles telek kerüljön kialakításra.  A telek pontos méretei is ettől függően alakulnak majd.

 

Az utca csendes, rendezett, könnyen megközelíthető. A közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, bevásárlóközpont is megtalálható. Percek alatt ki lehet jutni a főútra és az autópályára is.

 

Az ingatlan víz-, csatorna, gáz és villanyhálózati bekötési lehetőségei adottak.

 

Nekem nagyon megtetszett a nyugalmat árasztó környezet, a remek megközelíthetőség, s nem utolsó sorban a nagyon kedvező ára! Ezek az egyedi adottságok minden alapot megadnak arra, hogy aki ebben fantáziát és lehetőséget lát, az megteremthesse itt kényelmes, nyugodt otthonát.

 

Ha Önnek is megtetszett, ne habozzon, hívjon gyorsan, mert nagyon kevés ilyen rendkívüli adottságú ingatlant találhat, és biztos vagyok benne, hogy sokaknak tetszeni fog.

Amennyiben a vásárláshoz hitelre van szüksége, független szakértőnk 12 bank ajánlatával segít Önnek abban, hogy ezekből, -a helyzetéhez igazodóan-, a legmegfelelőbbet tudja a kiválasztani.

Ingatlan adatai

Irányár:28 800 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:építési telek
Megye:Fejér megye
Helység:Székesfehérvár
Irányítószám:8000
Alapterület:800 m2
Jellemzők:lift
Telek terület:800 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Staudt István
Büki Immobilien


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

32 000 000 Ft

Eladó építési telek

Székesfehérvár

1 m2 0
28 000 000 Ft

Eladó építési telek

Székesfehérvár

1 m2 0
42 500 000 Ft

Eladó építési telek

Székesfehérvár

1 m2 0
További hasonló hirdetések