Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Telek eladó - Balatonfüred - Veszprém megye

Telek eladó - Balatonfüred - Veszprém megye

160 000 000 Ft

Balatonfüred

HSZ: 2584641 Veszprém megye
Kategória eladó Típus telek Alapterület 2 502 m2 Szobák
BALATONFÜREDEN LÉLEGZETELÁLLÍTÓ ÖRÖKPANORÁMÁVAL ELADÓ 2502 NM-ES TERÜLET

A város Bocsár dűlő részén kínáljuk eladásra ezt a területet, ahonnan talán a legszebb a kilátás a Balaton irányába, középen a Tihanyi félszigettel.

A terület 4 helyrajziszámon nyilván tartott: 2247 nm rét, 255 nm „kivett közforgalom elől el nem zárt magánút” Az építési szabályzat a következő beépíthetőséget engedélyezi : a terület 80 %-ának szőlőművelése mellett 3%, terepszint alatt 5%= 67,4 nm. (telekösszevonás után) . A megengedett építménymagasság: 3,5 m : Pince + földszint + tetőteres épület építhető, terepszint fölött kb. 75-80 m2 hasznos alapterület alakítható ki. Jelenleg 45 m2 alapterületű pincés ház jogerős építési engedélyével rendelkezik a telek. A villany bevezetésre került. Vezetékes víz az utcában elérhető. A terület sokáig aszfaltúton, az utolsó szakaszon murvás úton közelíthető meg. Füred központja 2,5 km-re, a Tagore sétány 10 perc autóúttal elérhető.

A Balaton északi partjának legjelentősebb, ezerarcú városa a gyógyvizéről, fürdőkultúrájáról korábban híressé vált Balatonfüred. A település értékei, turisztikai kínálata és programlehetőségei egyedülállók. Balatonfüred a „szőlő és bor nemzetközi városa” címmel is rendelkezik. A Száka-hegyi rész és az aszófői határig húzódó Bocsár-dűlő vegyes képet mutat, nyaralóházak és régebbi, átalakított épületek váltakoznak, szőlő a magasabb részeken elvétve akad. Nagyon szép telkek, ingatlanok vannak a környéken és csodás panoráma nyílik innen a Balaton irányába. A terület végében patak csörgedez….Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.

- megbízható ügyvédi háttér

- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése

- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése

- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés

Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook oldalunkat!

Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Ingatlan adatai

Irányár:160 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:telek
Megye:Veszprém megye
Helység:Balatonfüred
Irányítószám:8230
Alapterület:2 502 m2
Közművek:villany
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Fendle Zsuzsa
Balatoni Ingatlanguru


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

89 900 000 Ft

Eladó telek

Balatonfüred

1117 m2 0
260 000 000 Ft

Eladó telek

Balatonfüred

1595 m2 0
24 900 000 Ft

Eladó telek

Balatonfüred

4850 m2 0
További hasonló hirdetések