Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Kelet- Mecsek Tájvédelmi körzetében eladó családi ház

Családi ház eladó - Hosszúhetény - Baranya megye

29 900 000 Ft

Hosszúhetény

HSZ: 2483612 Baranya megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 123 m2 Szobák 3

Eladóvá vált a Kelet-Mecsek Tájvédelmi körzetben található, festői szépségű Kisújbányán egy 1252m2 telken elhelyezkedő 75% os készültségű lakóház, amely csodálatos természeti környezetben, az Országos Kéktúra útvonala mentén helyezkedik el.
Az ingatlan Baranya megyében, a Komlói Kistérségben, a Kelet- Mecsek Tájvédelmi körzet szívében, a Kisújbányai-medencében található. A lakott területtől távol eső, közigazgatásilag Hosszúhetényhez tartozó falun patak folyik keresztül, a környéken több forrás is megtalálható. A patak kivételes természeti szépségű völgye Óbányával köti össze a településrészt, amely a túrázók, természetet kedvelők kiemelt kiránduló helye.
Az ingatlan jól megközelíthető erdei szilárd burkolatú úton. A telken két felépítmény található, egy lakóház és egy melléképület (nyári konyha-tároló-garázs). A jelenlegi épületek 1987- 1990 közt épültek hagyományos építési móddal.
A lakóházban előtér, étkező, konyha, kamra, vizes blokk, wc, egy szoba, a tetőtérben lépcső, előtér, kettő szoba található (63 m2 + 39 m2). A lakóépület tornáca 14 m2. A 43 m2-es melléképületben gépkocsi tároló és nyári konyha található. A melléképület tornáca 5 m2.
A nyílászárók zsalus ablakok. Az ingatlan áramellátása megoldott, vízellátás fúrt kútból lehetséges, az ingatlanon kiásott és betonozott szennyvíztároló akna található.
Használja ki a vásárlási lehetőséget, mert Kisújbánya védett övezet, új telek nem alakítható ki, új lakóház csak nagyon korlátozott számban építhető. Ezt az ingatlant azonban saját ízlésére alakíthatja ki!
A mesés természeti környezetnek és a telek elhelyezkedésének köszönhetően az ingatlan kiválóan alkalmas lakóingatlannak vagy hétvégi háznak, de tökéletesen alkalmas lehet vendéglátó egység kialakítására is, mert a népszerű Óbánya-Kisújbánya túraútvonal ezen szakaszán jelenleg nincs üzemelő vendéglátó egység.

Ingatlan adatai

Irányár:29 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Baranya megye
Helység:Hosszúhetény
Irányítószám:7694
Emelet:Földszint
Alapterület:123 m2
Szobák száma:3
Nyílászárók:fa
Komfort:komfort nélkül
Ingatlan állapota:építés alatt
Parkolás:garázs
Szintek száma:2
Közművek:villany, emésztő
Építés éve:1998
Telek terület:1 252 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Marcsik Edit
MIK Magyar Ingatlan Központ


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések