Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Dévaványa - Békés megye

Családi ház eladó - Dévaványa - Békés megye

7 000 000 Ft

Dévaványa

HSZ: 2352848 Bartók Béla utca 9. Békés megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 80 m2 Szobák 2
A hirdetésben szereplő ingatlan nyilvános árverésen, végrehajtási eljárás keretében vásárolható meg. Az árveréssel kapcsolatos információkat e-mailben tudjuk elküldeni, amennyiben továbbítja nevét, telefonszámát, e-mail címét az info@titanproperty.hu címre.Szolgáltatásunk díjmentes Vevőink részére, segítünk a teljes vételi folyamatban. Az ingatlan tehermentesen és beköltözhetően kerül átadásra a teljes vételár megfizetése után.Az ingatlan tartozékai és jellemző tulajdonságai: kivett lakóház, udvar - összter.: 1306 m2. Belterületi /periférikus/; a főépület

földszintes, téglafalazatú, cseréptetős, állapota jó. 2 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, wc, előtér.Az ingatlan becsértéke beköltözhetően: 7 000 000 Ft.Vételi ajánlattétel időtartama:

2020.10 02 - 2020.12.01. 19:00 hAmennyiben a meghirdetett ingatlan felkeltette érdeklődését, hívja munkatársunkat. Az online árverés az MBVK honlapján az INGATLANÁRVERÉSI HIRDETMÉNY ELEKTRONIKUS ÁRVERÉSI ELJÁRÁSBAN megtalálható.

Ingatlan adatai

Irányár:7 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Békés megye
Helység:Dévaványa
Irányítószám:5510
Cím:Bartók Béla utca 9.
Alapterület:80 m2
Szobák száma:2
Telek terület:1 306 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Árveréses Ingatlanok
Titán Property Kft.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések