Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Adjuk el Együtt! Ingatlan értékesítés újszerűen!

Adjuk el Együtt! Ingatlan értékesítés újszerűen!

Az eladótól az ingatlanja értékesítése időt, pénzt és energiát vesz el. Sőt! Miután sikerült meghirdetnie, kezelheti a telefonhívásokat, fogadhatja az érdeklődőket és más ingatlanközvetítőket, tárgyalhat velük, hallgathatja a kritikákat, alkudozhat. Hogyan csinálhatná ezt a lehető legkevesebb időveszteséggel, komolyabb felkészülés nélkül?

A helyzetre egy újszerű megoldást kínálunk.

Hajlandó vagyok megbízni ingatlanközvetítőt, de ne korlátozzon engem semmiben sem, na és vállaljon már át a költségeimből is. Azért akarom eladni az ingatlanomat, mert nekem kell az a pénz.

A magyar piacon már elérhető egy új ingatlanközvetítői megállapodás!

Miről is van szó?

  • Minden, az ingatlan értékesítéséhez köthető eladói költséget a MIK áll.
  • Ha sikeresen értékesíti az ingatlant, értelemszerűen kéri a közvetítői jutalékot.
  • A megállapodás nem tartalmaz megkötéseket, hogy ki adhatja el az ingatlant, azaz nem kizárólagos és még csak nem is félkizárólagos!
  • A megállapodás az eladó és a közvetítő között köttetik, amelyben közvetítő vállalja az értékesítéshez köthető költségeket, amelyeket eladó elismer, és biztosítja közvetítőt, hogy értékesítés esetén jár a megbízási díj, amelyet megosztanak attól függően, hogy ki adta el az ingatlant.

Mit jelent ez az eladó szemszögéből nézve?

Megbízom a MIK Magyar Ingatlan Központot, hogy adja el az ingatlanomat. Az eladás érdekében felmerülő költségeket a MIK állja. Én ezért biztosítom, hogy eladás után fizetek neki megbízási díjat, hiszen előfinanszírozta nekem az értékesítési költségeimet. Miközben a MIK árulja az ingatlanomat, közben én is megpróbálhatom eladni, ha van rá időm, vagy ha már belép a látókörömbe egy vevő, akár el is adhatom neki. Sőt, akár más közvetítőt is megbízhatok az eladással. Mindössze csak tájékoztatnom kell, hogy az alap-megállapodásom a költségeimet álló MIK-kel milyen megbízási díj megosztást tartalmaz.

Eladás után osztozunk a MIK Magyar Ingatlan Központtal!

További információ a MIK Együtt szolgáltatásról >