Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - VI.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - VI.kerület - Budapest

110 403 400 Ft

Régi ár: 109 891 900 Ft

VI.kerület

HSZ: 880179 Panoráma projekt 2 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 125 m2 Szobák 3
Belváros egyik legkeretesebb részén a Bazilika és Operaház közelében kínálunk eladásra új építésű, magas minőségben megépített lakásokat. A négy emeletes eklektikus társasház az emelet ráépítéssel párhuzamosan teljesen megújul, a gépészeti felújításon kívül teljes homlokzati rekonstrukció mellett új 8 személyes felfonó kerül beépítésre a cselédlépcsőház helyére. A belső udvart modern díszkert váltja fel és külön rejtett szemetes tároló kerül kialakításra.
Remek penthouse lakás 80m2-nyi terasszal, a nappali és a konyha egy légtérben került kialakításra. A hálószobák az utca frontra lettek pozicionálva, és tetősík ablakkal rendelkeznek. A kisebb méretű háló szoba tolóajtóval kerül lezárásra a nappalitól így könnyedén összenyitható és bővithető a tér szükség esetén. Fontos, hogy a fürdőszoba is falsík ablakkal rendelkezik így a természetes szellőztetés is megoldott. A tetőterasz kizárólag a nappaliból megközelíthető, méretéből adóddoan egy plusz életteret jelent tavasztól őszíg, és egy télikert egész éves használatot biztosíthat. A teraszról remek kilátás nyílik a városra és annak emblematikus épületeire.
-Az értékesítési területnél 50%-kal vettük figyelembe a teraszt és a 190cm alatti területeket. -A Region IMMO Kft. honlapján a teljes belvárosi új lakás kínálatot megtekintheti átfedések nélkül naprakészen aktualizálva többek között ezen projekt további lakásai is. -A mellékelt fotók csupán látványtervel -Minden lakás saját független fűtési rendszert és hűtési lehetőséget kap. (padló fűtés/fali légkondicionáló előkészítés) -Az ablakok és teraszajtók 3 rétegű üvegezéssel kerülnek beépítésre. -Elektromos redőny és szúnyogháló előkészítés minden ablakon és teraszajtón. -Burkolatok szabadon választhatóak 10.000Ft/m2 ár ig a vételárban.

Ingatlan adatai

Irányár:110 403 400 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:VI.kerület
Irányítószám:1066
Cím:Panoráma projekt 2
Emelet:5. emelet
Alapterület:125 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz cirkó
Ingatlan állapota:újszerű
Kilátás:utcai
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Andrássy Róbert
REGION Ingatlaniroda / Region Immo Kft


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

65 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

VI.kerület

50 m2 2
67 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

VI.kerület

68 m2 2
99 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

VI.kerület

980 m2 14
További hasonló hirdetések