Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Kerepes - Pest megye

Családi ház eladó - Kerepes - Pest megye

54 900 000 Ft

Kerepes

HSZ: 3499001 Szabadság út Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 56 m2 Szobák 2
Ezt a hatalmas, zöld kerttel megáldott 2 szobás házat elsősorban családoknak ajánlom, vagy azoknak, akik a jó frekventáltságot egy üzleti lehetőségnek szeretnék kihasználni. 

Kerepesen a főút, egészen Kistarcsától kezdve televan vállalkozók különböző szakterületű, kisebb és nagyobb szaküzleteivel, szupermarketekkel, benzinkúttal. A kínálat igen választékos, tehát a terület bejáratott, tulajdonképpen bármilyen vállalkozási tevékenység megállja a helyét. Engem az ingatlan kertje varázsolt el a legjobban, mert mérete miatt sok lehetőség rejliik benne. Itt aztán lehet a család részére bőséggel saját zöldséget és gyümölcsöt termeszteni, de van hely a grillezőnek, hogy a barátokkal összejöjjünk, sőt még bőven akad hely kerti mászókáknak a gyermekei számára, vagy akár medencének. A kert méretének köszönhetően a ház könnyedén bővíthető, így a családi élet is könnyen összehangolható az üzleti élettel. A ház új ablakoknak örvend, amik teljesen kiszűrik az utca zaját. A helyiségek igényelhetnek némi felújítást, de az ingatlan teljesen azonnal költözhető állapotban van. A ház nagyon jó lehetőség, és ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!

Amennyiben a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretné igénybe venni, profi tanácsadónk egyszerre 12 bank ajánlata közül, egy ingyenes konzultáció után választja ki az Önnek legmegfelelőbbet úgy, hogy ezért akár egy lépést sem kell tennie és gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti az ingatlant!

Ingatlan adatai

Irányár:54 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Kerepes
Irányítószám:2144
Cím:Szabadság út
Alapterület:56 m2
Szobák száma:2
Fűtés:gáz konvektor
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:1
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Telek terület:586 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Bata Bettina
Büki Immobilien


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

74 900 000 Ft

Eladó családi ház

Kerepes

154 m2 4
77 000 000 Ft

Eladó családi ház

Kerepes

98 m2 4
72 000 000 Ft

Eladó családi ház

Kerepes

89 m2 4
További hasonló hirdetések