Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Budakeszi - Pest megye

Családi ház eladó - Budakeszi - Pest megye

269 000 000 Ft

Budakeszi

HSZ: 3491690 Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 300 m2 Szobák 9
RÖVIDEN AZ INGATLANRÓL
Budapesttől 20 percnyire Budakeszi legszebb zöld részén, Máriamakkon, egy 1340 m2-es összközműves, gondozott telken kínálunk eladásra egy 2001-ben épült, azóta felújított, 300 m2-es, 3 szintes, 9 szobás, nagy teraszos, dupla garázsos családi házat. 
 

A KÖRNYÉK
Budakeszi a Budai belvárostól 14 km-re található, a budapesti agglomerációban, Pest vármegyében. Közösségi közlekedéssel Budapest felől két irányból közelíthető meg, egyrészt a Budakeszi út felől a 22-es autóbuszcsaláddal (22, 22A, 222, 922, 922B), másrészt pedig Kelenföld felől Budaörsön keresztül a 188-as és a 188E buszjáratokkal. 
A városban óvoda, nagy általános iskola, zeneiskola, művészeti iskola és két gimnázium működik, amelyek leginkább a környék kisebb településeiről, másrészt Budapestről vonzzák a diákokat. Az Erkel Ferenc Művelődési Központ regionális jelentőségű. A településen sok kulturális rendezvényt szervez, melyek közül a legfontosabb az Erkel Napok, a Budakeszi Családi Napok, a Makkosi Búcsú, a Mezei Mária Művészeti Napok és a Budakeszi Búcsú.

A HÁZ
A tulajdonos 2001-ben saját és családja igényeit szem előtt tartva építtette a házat, kiváló minőségű, 38-as porotherm téglából, perlites hőszigetelő vakolattal, amely minden mai energetikai elvárásnak megfelel. 
A fűtésről egy jól karbantartott Vailant gázkazán gondoskodik, amely radiátorokkal biztosítja a kellemes hőmérsékletet, míg a magasabb komfort érdekében az alsó szinten padlófűtés is beszerelésre került. 
Az épület hasznos alapterülete 300 m2, amely 3 szinten egységesen oszlik el.

Az alsó szinten egy  kétállásos garázs található elektromos garázsajtókkal, innen közvetlenül elérhető a közlekedő és a lépcsőház, amelyek a ház további helyiségeihez és szintjeihez vezetnek. A tágas alapterület kihasználtsága maximális: szerszámos helyiség, gépház, egy szoba valamint konditerem zuhanyzóval és szauna előkészítéssel is rendelkezésre áll, tökéletesen kielégítve a családi és kényelmi igényeket.

A földszinten egy napos, nagy teraszos nappali, konyha, étkező, kamra, zuhanyzós fürdő, egy dolgozó és egy vendég szoba található.
 
A legfelső szinten minden szoba klimatizált, ami a nyári hónapokban is kellemes hőmérsékletet biztosít. Az építés óta a nyílászárókat korszerűre cserélték, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve a maximális kényelem érdekében. A szülői hálószobához mindkét fél számára külön gardróbszoba tartozik, a fürdőszoba mellett pedig egy praktikus háztartási helyiség is kialakításra került, amely megkönnyíti a mindennapi teendők elvégzését.  A közlekedőből további három világos, napfényben úszó szoba nyílik, melyek közül az egyik különösen kiemelkedik a teraszáról elénk táruló lenyűgöző kilátással a Budai tájvédelmi körzetre és a dombokra.

A kert szépen gondozott és csepegtető rendszerrel van felszerelve, ami biztosítja a növények folyamatos frissességét. Tökéletes helyszínt nyújt nyári grillezésekhez, baráti összejövetelekhez vagy akár nagyobb családi rendezvényekhez, ahol mindenki kényelmesen élvezheti a természet közelségét. 

PARKOLÁS
A ház alsó szintjén egy kétállásos garázs található, amely nemcsak a járművek tárolására ideális, hanem további tárolási funkciókat is elláthat. Ezen felül a kerti beállón további 2 autónak van hely.

Ajánlom azon családok számára, akiknek fontos a természet közelsége és a nyugodt kertvárosi élet, de nem szeretnének teljesen elszakadni a város nyújtotta lehetőségektől és értékelik, hogy a belvárosi pezsgés ugyan úgy egy karnyújtásnyira található, mint az erdő.


 

 

Ingatlan adatai

Irányár:269 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Budakeszi
Irányítószám:2092
Alapterület:300 m2
Szobák száma:9
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Ingatlan állapota:felújított normál
Parkolás:teremgarázs
Kilátás:panoráma
Szintek száma:3
Felújítás éve:2017
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2001
Felújítás éve:2017
Szerkezet:tégla
Telek terület:1 340 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Németh Gábor
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

255 000 000 Ft

Eladó családi ház

Budakeszi

290 m2 4+2
165 000 000 Ft

Eladó családi ház

Budakeszi

116 m2 4+1
135 000 000 Ft

Eladó családi ház

Budakeszi

150 m2 4
További hasonló hirdetések