Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - V.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - V.kerület - Budapest

189 900 000 Ft

V.kerület, Belváros

HSZ: 3484844 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 116 m2 Szobák 4
Luxus otthon a Bazilika szomszédságában: Exkluzív lehetőség Budapest szívében!

Fedezze fel ezt a kivételes ingatlant, amely páratlan elhelyezkedésével és lenyűgöző adottságaival minden tekintetben megfelel a luxus otthonra vágyók és befektetők elvárásainak. Az V. kerület egyik legkeresettebb részén, a Bajcsy-Zsilinszky úton, mindössze néhány lépésre a Szent István Bazilikától, egy 116 négyzetméteres, prémium minőségben felújított, tágas lakás várja új tulajdonosát.

Az ingatlan kifinomult eleganciáját a gondosan tervezett belső terek és a modern megoldások tökéletes harmóniája adja. Négy világos, tágas szoba és egy mosókonyha biztosítja a család vagy vendégek kényelmét, míg a két stílusosan kialakított fürdőszoba az exkluzív életérzést erősíti. A 2 négyzetméteres erkélyről elénk tárul Budapest nyüzsgő városa, tökéletes helyszín a kikapcsolódásra, miközben élvezhetjük a belváros pezsgő atmoszféráját. Az ingatlan bútorozatlanul kerül értékesítésre, a képek belső építész által tervezett látványtervek, így az új tulajdonos saját ízlése szerint alakíthatja ki az otthonát.

A lakás luxus színvonalú felújításon esett át, amely során a legmodernebb technológiákat és anyagokat használták fel. A padlófűtés és az okoskapcsolók a kényelmet szolgálják, míg az ingatlan egész területét bejáró LED hangulatvilágítás és a nagy belmagasság különleges, tágas atmoszférát teremt. Az amerikai konyha egyedi tervezésű, modern kialakításával és prémium gépeivel a legmagasabb igényeket is kielégíti.

Az ingatlan okos otthon rendszerrel felszerelt, amely lehetővé teszi az energiatakarékos, mégis kényelmes életvitelt. Ez a modern lakás nemcsak esztétikailag nyújt luxust, hanem a technológiai újítások révén is a legmagasabb kényelmi szintet kínálja.

A város szívében elhelyezkedő ingatlan rendkívül jól megközelíthető, a környék kiváló közlekedési csomópontjai és infrastruktúrája révén Budapest minden pontja könnyen elérhető. A Bajcsy-Zsilinszky út környéke emellett bőségesen ellátott üzletekkel, éttermekkel és szolgáltatásokkal, így minden szükséges kényelem adott az itt élők számára.

Ez a csendes, mégis központi elhelyezkedésű, tehermentes lakás azonnal költözhető. Fiatal párok, családok és befektetők számára egyaránt ideális választás, hiszen nemcsak egyedi otthont biztosít, de hosszú távú hozamot is kínálhat bérbeadás esetén.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Egy exkluzív, modern lakás várja új tulajdonosát Budapest belvárosának egyik legnívósabb részén, mindössze egy karnyújtásnyira a Szent István Bazilikától. Vegye fel velem a kapcsolatot további részletekért és a megtekintés időpontjának egyeztetéséért!

Ingatlan adatai

Irányár:189 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:V.kerület, Belváros
Városrész:Belváros
Irányítószám:1054
Alapterület:116 m2
Szobák száma:4
  padlófűtés
Ingatlan állapota:újszerű
Kilátás:utcai
Építés éve:0000
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Balogh Csaba
Nagy Ingatlan Powered by RH


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

165 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

V.kerület

106 m2 6
33 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

V.kerület

24 m2 1
320 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

V.kerület

120 m2 4
További hasonló hirdetések