Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - VII.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - VII.kerület - Budapest

49 900 000 Ft

VII.kerület

HSZ: 3469923 Thököly út Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 44 m2 Szobák 1+1
Ezt az 1,5 szobás + galériás lakást elsősorban azoknak ajánlom, akik közel akarnak lenni a város impulzusához. Befektetésnek is kiváló lehetőség, hiszen az ingatlan jó állapota és nagyon kedvező frekventáltsága miatt könnyen bérbeadható. Amennyiben egyetemista gyermekének keres otthont az iskolai szemeszterekre, akkor ennél jobb megoldást aligha találna. Az évek során ugyanis az ingatlan ára emelkedni fog, így később az eladásából nemcsak az ingatlan vételára térül meg, hanem a tandíjból is valamennyi.

A lakásba belépve az előszobába érkezünk, ahonnan egy hangulatos panoráma nyílik a lakás többi helységeire és a galéria egy kicsiny részére. Az ingatlanban nagy százalékban fordul elő a faburkolat, ami kiváló harmóniában áll az előszoba kőburkolatának színével és mintájával. A lakás meleg, enyhe mediterrán árnyalatú hangulatát a fürdőszoba töri meg. Itt ugyanis a zöld és fehér árnyalatai uralkodnak. A nagyon igényesen felújított fürdő éke a zuhanykabin, amely alatt zuhanyozva úgy érezhetjük magunkat, mintha csak egy vízesés alatt lennénk.

Nekem nagyon tetszik, hogy a lakás ilyen egyedi. Nézze csak meg az egyszerre pratikus és hangulatos polcrendszert, amely a nappalit díszíti vagy az üvegtégla falat, amely a konyha és a jelenleg étkezőnek használt helyiség falait választja el! A galéria pedig tökéletes teret biztosít akár hálószobának, dolgozónak, de akár hobbi és művészeti tevékenységek gyakorlására is.

Közlekedés szempontjából is nagyon jó választás az ingatlan, hiszen karnyújtásnyira található a metró, vonat és a buszmegálló is. Az itt élők szeretik ezt a környéket, mert kényelmesen elérhető és elintézhető a vásárlásaink, fontos teendőink, akár pár percen belül. Frekventált elhelyezkedését tekintve egyetemek, iskolák, edzőtermek, gyógyszertár, posta, étterem, bevásárlási, szórakozási lehetőségek mind megtalálhatók a környéken. Még a sportolni, illetve kikapcsolódni vágyók is találhatnak maguknak a közelben fekvő Városligeti parkban teret, ahol kedvükre végezhetnek aktív sporttevékenységet vagy sétálhatnak. 

Vegye fel velem a kapcsolatot most, még mielőtt elkelne! Aki először ébred és telefonál, annak az álma válhat majd valóra!

Ingatlan adatai

Irányár:49 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:VII.kerület
Irányítószám:1076
Cím:Thököly út
Emelet:2. emelet
Alapterület:44 m2
Szobák száma:1
Félszobák száma:1
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:utcán, fizetős
Kilátás:utcai
Szintek száma:4
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Bata Bettina
Büki Immobilien


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

38 990 000 Ft

Eladó tégla lakás

VII.kerület

31 m2 1
47 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

VII.kerület

47 m2 1+2
48 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

VII.kerület

57 m2 2+1
További hasonló hirdetések